torstai 27. lokakuuta 2011

Minä silloin ja nyt.

Nonniih. Nyt tulee vähän todistusaineistoa, että jotain on tapahtunut! Ensimmäisen kuvan kaivoin jostain arkistojen kätköistä ja se on viime vuoden lokakuulta, eli aikalailla vuosi sitten. En tässä edes ollut painavimmillani, vaan ehkä jotain 106-107 kilon hujakoilla... Tästähän paino nousi vielä kevään aikana muutaman kilon ja virallinen elämäntapamuutos alkoi vasta toukokuussa 2011. Kuva on koulumme naamiaisista, olin valmistelemassa paikkaa kuntoon, en siis syönyt yksinäni kaikkia noita sipsejä... Vaikka näytänkin siltä, että olisin hyvin voinut, hehhe.

Lokakuu 2010 - n. 107 kg


Kaksi seuraavaa kuvaa on otettu tänään, ihan muutama tunti sitten. Kuvissa on ne hehkuttamani haaremihousut! (Ja huomatkaa alemmassa kuvassa jaloissa kiehnäävä kissa...)

Lokakuu 2011 - 100 kg



Halusin vielä esitellä yhden kuvan, hieman erilaisissa vaatteissa. Tässä näette oikeastaan kaksi tyyliäni. Ylempänä rento ja urheilullinen tyyli, alempana se tyttömäisempi. Tykkään molemmista! Alempi kuva on otettu muutama viikko sitten. 


Näissä kaikissa kolmessa alimmassa kuvassa painan siis suunnilleen 100 kiloa, eli noin seitsemän kiloa vähemmän kuin ylimmäisessä. 

Huomaatteko te eroa?


19 kommenttia:

  1. Kyllä hyvinkin huomaa eron :) Varsinkin alimmassa kuvassa näytät todella sutjakalta. Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  2. Kyllä eron huomaa selvästi. Tästä on siis hyvä jatkaa positiivisin mielin. :)

    VastaaPoista
  3. HUOMAAN! Olet näissä uusissa kuvissa paljon hoikemman (etkä tod. näytä satakiloiselta!) ja iloisemman, elävämmän oloinen. :)

    VastaaPoista
  4. Todellakin huomaan! :)

    Kompsit Bregolle. Piti ihan kahteen kertaa lukea, mitä vaakasi näyttää. Et todellakaan näytä satakiloiselta.

    VastaaPoista
  5. Piti tulla vielä sanomaan, ettet minunkaan mielestäni näissä viimeisissä kuvissa näytä satakiloiselta. Mietinkin nyt vaan sitä, että kuinka pitkä oikein olet? :D

    VastaaPoista
  6. Mieletön muutos! Et todellakaan näytä satakiloiselta :O

    VastaaPoista
  7. Näytät alemmissa kuvissa paljon eläväisemmältä ja siltä, että sulla on tuntumaa omaan kroppaan! Aivan mahtavaa :)

    VastaaPoista
  8. Itsekin tulin kommentoimaan, että onkohan siinä vaa'assa jotain vikaa vai onko pituutesi lähempänä kahta metriä? :D Et todellakaan näytä siltä, että painat kolminumeroisen luvun verran, todennäköisempänä pitäisin sitä, että olet suunnilleen minun painossani... :)

    Terveisin Norsuemo, joka ei jaksanut kirjautua.

    VastaaPoista
  9. Itsestäkin tuntuu hassulta, koska en tunne itseäni satakiloiseksi! Ja oon vaan 164 senttiä pitkä... :D Ja en usko, että vaa'oissa on vikaa, koska samaa se näyttää niin omassa kuin muidenkin vaa'oissa.

    Mutta kiitos kommenteista, tulee hyvä mieli, että muutos ei ole pelkkää omaa kuvitelmaa. :) Vielä on toki paljon pudotettavaa, mutta tää on kaiketi ihan hyvä alku!

    VastaaPoista
  10. Näyttää todella hyvältä!! Ja samaa katselin mitä moni muukin, eli jos painosi pitäisi arvata, niin en kyllä sanoisi että 100kg, vaan paljon vähemmän.

    VastaaPoista
  11. Ihan huikia ero! Onnea ja tsemppiä eteenpäin! =) Lisäks, että oot pienempi niin oot myös säteilevämpi. :)

    VastaaPoista
  12. Noiden alempien kuvien perusteella arvioisin sun painavan n.75-80 kg!!!
    Kylläpä 7 kilolla on valtava vaikutus.. Saispas itekin joskus aikaiseks...

    VastaaPoista
  13. Huikea ero, hienoa Niina! :)

    Ja olen samaan mieltä muiden kanssa, että sinua ei millään uskoisi satakiloiseksi. Kuinka upealta näytätkään seuraavan seitsämän kilon jälkeen :)

    Onnellista ja hyvää mieltä, tsemppiä!

    VastaaPoista
  14. Tosi, tosi, tosi iso muutos. Sulla täytyy olla hurjan paljon lihasta nyt! :)

    VastaaPoista
  15. Todella huomaa eron! Hienoa!!! :)

    VastaaPoista
  16. kerrankin löysin blogin jossa oikeasti laihdutetaan (eikä mitään sellasta "painan 61 kg, haluan 51 kg") ja itse olen aivan samoissa mitoissa kuin sinä. Huomaan selvän eron, etkä todellakaan näytä satakiloiselta. Alan seuraamaan blogiasi, koska voin laihduttaa samaan aikaa kuin sinä ja näin saan motivaatiota :)

    VastaaPoista
  17. Kiitoksia kaikille! Kommenttinne lämmittää mieltä paljon! :3

    Ja Anonyymi, sen takia oman bloginikin perustin, kun alussa tuntui, ettei täällä muita laihdutusblogeja olekaan, kuin sellaisia, joissa pyritään vain anorektisiin mittoihin. Siksi perustin tämän. Ja no, pikkuhiljaa löysin onneksi monia muitakin, hieman suuremman painolastin kanssa kamppailevia! :) Tästä omasta ja muidenkin blogeista on kyllä ollut suuri apu matkan varrella, joten jos vaan uskallusta riittää, niin pistä sinäkin oma blogi pystyyn! :> Voidaan kannustaa toinen toistamme.

    VastaaPoista
  18. Kuvistasi huomaa sen, kuinka suuri merkitys liikkumisella on ulkoiseen olemukseen! Tarkoitan tällä nimenomaan sitä, että aina kilojen määrällä ei ole merkitystä vaan enemmänkin niiden.. no, laadulla.

    Kyllä liikkuva ihminen näyttää aika usein paremmalta ryhdikkyyden, elivoimaisuuden ja kiinteyden vuoksi kuin ihminen joka ei juuri tee työtä kuntonsa eteen oli kyseessä sitten 50kg tai 80kg painava ihminen.

    VastaaPoista