tiistai 26. heinäkuuta 2011

Materiaonnea ja kuuriturhautumista.

En oo ennen liiemmin välittänyt urheilu(vaate)liikkeistä tai urheiluvaatteistakaan sen puoleen. Jos oon joskus moiseen liikkeeseen eksynyt, oon tuntenut oloni varsin kömpelöksi ja epämukavaksi, enkä ole siellä muutamaa minuuttia kauempaa viihtynyt. Mutta nyt, kun rakkauteni urheiluun on roihahtanut ilmiliekkeihin, löydän itseni yhä useammin haaveilemasta ja hypistelemästä ihania jumppahousuja, sporttisia takkeja, urheilutoppeja... Eikä kyse ole pelkästään vaatteista, mun on aina käytävä tsekkaamassa myös onko urheiluvälineosastolla mitään jännää. Tänään eksyin Topshopin alennuksiin ja löysin ihanan, vihreän hupparin, jonka voin pukea syksymmällä lenkeille kun ilmat alkaa viilenemään. Joitain ulkoilutakkejakin katselin, mutta en sitten jostain syystä raaskinutkaan edes kokeilla. Toinen löytö oli mustat converset, puoleen hintaan! Oon tennarityttö henkeen ja vereen, mutta oon aina tyytynyt vain kopioihin ja halpaversioihin, jotka hajoavat yhden kuukauden käytön jälkeen. En ole ikinä raaskinut ostaa aitoja converseja, mutta tällä kertaa en voinut jättää tilaisuutta käyttämättä. Oi, miten onnelliseksi materia pienen ihmisen tekeekään!


Puhdistuskuuri, päivä kolme.

Kaduttaa, että päätin lähteä tähän "otanpa kuvan itsestäni joka helv*tin päivä koko kuurin ajan" -juttuun. Otin tänään itsestäni varmaan 200 kuvaa, joista ainutkaan ei ollut julkaisukelpoinen. Ei edes tuo valitsemani, mutta ku. Ei voi enää perua, joten pakko oli jokin valita. Katsokaa siis kun mää muutun vaan päivä päivältä rumemmaksi. (Anteeksi.)

Jos mahdollista, mulla on ollut turvonneempi olo kuin aloittaessa. Alan
 epäillä litkun toimivuutta. En tiedä oliko hyvä ajankohta aloittaa kuuri näiden helteiden aikana, mutta luulisi sillä kai silti olevan jonkinlaista vaikutusta, oli ilma millainen tahansa. En tiiä. Vähän tuntuu, että hukkaan menivät nekin 16 euroa. Mutta, neljä päivää vielä jäljellä. En tyrmää kuuria täysin ennen kuin se on ohi. We'll see.


Päivä 3: Paskan möivät.

3 kommenttia:

  1. Nii tai sit toi on tosiaan turvotusvaihe et paskat niin sanotusti posahtaa pihalle vasta kuurin lopussa :D Nimim. kokemusta on....

    VastaaPoista
  2. hei eikös se kuulukin siihen alkuvaiheeseen ku ne mömmöt ja myrkyt kehosta rupee ottaa kyytiä. toivotaan näin? :-D

    VastaaPoista
  3. Jep, toivotaan näin! Naamakin on oikein puhjennut kukkaan, että ehkä se menee tosiaan niin, että asiat menee pahemmaksi ennen kuin paranevat. :> Se jää nähtäväksi!

    VastaaPoista