sunnuntai 7. elokuuta 2011

Back to school.

Viikonloppu oli ja meni. Tänään on kärsitty pienoisesta krapulasta, enempää ei liene tarpeellista sanoa... Tuli syötyä ja juotua ravintoloissa. En jaksa kuitenkaan stressata, koska tällaisia viikonloppuja on niin harvoin. Ja jos jotain positiivista haluaa etsiä, niin oli ainakin hauskaa enkä tänään sortunut tyypilliseen krapularuokaan - pitsaan, karkkeihin, keltaiseen jaffaan tai juustonaksuihin. Vaan valmistinpa itse lihapullia! Ja olivat oikein herkullisia.

Tämän viikonloppuinen irtiotto johtui suurelta osin loman päättymisestä ja huomenna alkavasta koulutaipaleesta. Koulu on kyllä erittäin tuttu, mutta ala on periaatteessa uusi ja pelottava. Mua jännittää hirveästi se, tulenko pärjäämään ja miten sopeudun uuteen luokkaan. Ja huomaakohan kukaan vanha koulukaveri kesän aikana tapahtunutta muutosta... Hah. En niinkään kaipaa kehuja, mutta olisi hienoa kuulla jos minussa näkyy edes jotain eroa entiseen. 
      Oon kyllä enemmän kuin iloinen, että elämään tulee taas rytmiä. Elämäntapamuutos on sujunut kesänkin ajan ihan hyvin, mutta oon varma, että rutiinit helpottavat asiaa entisestään. Toivottavasti jaksan jatkaa ahkeraa liikkumista myös koulun ohella. Pakkohan se on, muuten tuun hulluksi! Odotan innolla, että pääsen taas käymään koulun vieressä olevalla salilla, joka on todella laadukas hintaansa nähden. Vuoden salikortti maksoi 28 euroa, josta saa lopulta 5 euroa takaisin palauttaessaan avaimen. En ymmärrä miksi ihmeessä en Petäjävedellä vielä asuessani älynnyt alkaa käymään salilla, kun se melkein ilmaista oli ja sali oli ihan kivenheiton päässä. Olisi saattanut nekin seitsemän kuukautta olla hieman miellyttävämmät... No, turha se on harmitella enää tässä vaiheessa. Tärkeintä on, että olen nyt kuitenkin löytänyt salilla rehkimisen ilot!

Ja eniten ehkä odotan niitä aikaisia herätyksiä... not. Kuva: weheartit.com


PS. En voi uskoa silmiäni - lähes päivittäin tulee muutama lukija lisää. Tervetuloa siis kaikille uusille! Ja koska kanssabloggaajien keskuudessa pyörii kaikenlaisia arvontoja, olen alkanut harkita itsekin sellaisen järjestämistä... Ehkä sitten kun 50 lukijaa tulee täyteen? Kenties, mutta siitä lisää myöhemmin.

3 kommenttia:

  1. Hauskaa koulunaloitusta :) Saako udella mitä alaa opiskelet?

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! :> Opiskelen käsi- ja taideteollisuus oppilaitoksessa metallialan artesaaniksi. Puualan artesaanin paperit mulla onkin jo, kun viime keväänä samaisesta koulusta valmistuin, mutta teinpä sitten sellaisen päätöksen, että jatkan kuitenkin koulussa, eri alaa vain opiskellen. :) Jännityksellä nyt odotetaan miltä vaikuttaa.

    VastaaPoista
  3. Mukavaa koulunpenkille lähtöä! :)

    Itsekin eilen illalla tuskailin, miksi en ihmeessä aloittanut salilla käymistä aiemmin. Ois ollu niin helppoa, vaivatonta. Nyt pienen lapsen äitinä itsestä huolehtiminen jää väkisin joskus toiseksi, ei vaan ole aikaa ja energiaa. Kuitenkin haluaisi olla lapsen kanssa niin paljon kuin mahdollista.

    Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. ;)

    VastaaPoista