perjantai 21. joulukuuta 2012

Jouluja

Oon ollut blogin suhteen joululomalla jo hetken, kuten olette varmaan huomanneet. Sama linja jatkuu. Palailen takaisin vuoden alussa, kun elämässä uudet kuviot alkaa. Viimeaikaiset kuviot ovat verottaneet niin energiaa ja aikaa, että blogimaailma on jäänyt pahasti varjoon. Palaan kuitenkin.

Tänään vietin viimeisen päivän työpaikassani. Olo on haikea, suorastaan sydänsärkyinen. Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan, eikä auta muuta kuin suunnata kohti uusia seikkailuita. Otan tämän päivän kaikkine oletettuine maailmanloppuineen merkkinä siitä, että tähän loppuu yksi vaihe elämässäni, jotta seuraava voi alkaa. Tuntui jokseenkin huvittavalta, että maailmanloppua oli povattu tulevaksi kello 13:11. Arvatkaa missä silloin istuin? Työkkärissä. Olisipa sekin ollut hieno, mutta varsin osuva päätös tälle elämälle. Tuntuu, että työn saralla en oo juurikaan kohdannut onnistumisia, vaan se on ollut lähinnä harjoittelusta harjoitteluun juoksemista. Mutta, oon varma, että menestys odottaa mua jossain nurkan takana. Uusi aikakausi alkakoon!


Suuntaan jouluksi kotiin pohjoiseen. Ihanaa hermolomaa tiedossa. Viettäkää tekin ihana ja rauhaisa joulu!

3 kommenttia:

  1. Tuo olettu maailmanloppuhan oli mayojen mukaan oikeasti nimenomaan uuden aikakauden alku, eli sinun kohdallasi se osui juuri oikeaan.

    Ihanaa joulua sinullekin sinne pohjoiseen!

    VastaaPoista