tiistai 29. tammikuuta 2013

I refuse to sink.

Lukulistallani on kymmeniä hyvinvointi- ja laihdutusblogeja. Luen muitakin blogeja, jos blogi on vain kiinnostava. Viime aikoina en ole lukenut tai seurannut ainuttakaan, mutta se ei johdu mistään muusta kuin omasta motivaatiopulasta, ajanpuutteesta ja writer's blockista. Joitakin asioita on vain helpompi vältellä, kuin oikeasti tehdä niille jotain.

Ei liene siis yllätys, että oon ollut melkoisella tuuliajolla koko tammikuun. Monet ovat ihmetelleet, miksen ole kirjoittanut, mutta surullista kyllä, ei oo ollut mitään mistä kirjoittaa. Oon kahlannut pohjamudissa niin henkisesti kuin fyysisestikin, joten kaikki perus elintoimintoja vähäpätöisemmät asiat ovat saaneet jäädä, ainakin melkein. Olo on ollut lähes jatkuvasti pelkästään kurja, joten mitä siitäkään kirjoittaisi?

Viime aikoina en ole tunnistanut itseäni, enkä ajatuksiani. Joskus kun todellinen positiivisuus oli voimissaan, olin varma, ettei pessimistisyyden koura enää minua tavoittaisi. Kuitenkin... Alkuvuosi kertoo jotain toista. En silti halua uskoa, että tämä tila on pysyvää, koska jos jotain elämästä olen oppinut, niin se on hyvin yksinkertaisesti ja yllättäen se, ettei mikään ei ole pysyvää. Ei hyvät päivät, eikä huonotkaan. Mutta jos pohja on tarpeeksi vahva, niin kyllä niistä huonoistakin päivistä selviää ja lopulta se hyväkin päivä aina tulee.

Ja minä aion selvitä.

Tein juuri kymmentuntisen työpäivän. Aloitin muutama viikko sitten uuden työ(kokeilu)n, joka on omalla tavallaan auttanut mua pysymään pinnalla. Tarvitsen selkeästi aikatauluja toimiakseni ihmisenä. Mutta nyt kun olisin kykenevä, niin aika loppuu kesken. Haluan jo bodypumpiin! Ei ihmekään, että pää hajoaa, kun ei harrasta mitään järkevää.

Mutta minä aion selvitä. Ja nousta. Ja tehdä parhaani, sen sijaan, että vain "pärjäilen".4 kommenttia:

 1. juuri eilen olin tulossa kommentoimaan, että huhuu, missä lienet :) älä ota paineita kirjoittamisesta. Kirjoita kun siltä tuntuu :) ja monesti ne turhiltakin tuntuvat jutut ovat meille lukijoille mukavaa luettavaa :)

  VastaaPoista
 2. http://www.youtube.com/watch?v=INgXzChwipY

  Joskus se on vain piilossa! Mutta ihmiselle on ominaista pyrkiä takaisin pinnalle. Aina!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun kuitenkin olet siellä!
  Pohjamudat niin tuttuja :( onneksi sieltä voi päästä pois!
  Kohti pintaa siis, vaikka pienin askelin.

  VastaaPoista