torstai 18. lokakuuta 2012

How you been? I've been cruisin'

Päätin sunnuntaina, että tällä viikolla otan hieman rauhallisemmin, annan kehon levätä, stressittä. Aloitin viikon todella iisisti BodyCombatilla. Hah joo, iisiä ja kevyttä nähnytkään! Odotin hieman kauhulla tuntia, mutta yllättäen selvisin hengissä koettelemuksesta. Täytyy harmikseni myöntää, että tällä kertaa ei tullut samanlaista adrenaliinihyökyä, kuin avointen ovien päivän puolituntisella combatilla, mutta... Ehkä en vielä ihan hylkää Combatia ohjelmistostani. Se toisi ihan mukavaa vaihtelua BodyPumpille, joka on osittain alkanut jo sekin maistua puulta.

No, Combat rykäisi viikon aika vauhdikkaasti liikkeelle, mutta pari edellistä ja tulevaa päivää aion vain hölläillä. Päivittäin tulee reippaasti pyöräiltyä nelisenkymmentä minuuttia töihin ja takaisin, joten ihan löysäilemään ei ruveta kuitenkaan. Viikonloppuna sitten ja oikein luvan kanssa, kun saapuu vieraita ja järkkäämme ystävän kanssa pienet pre-halloween-kinkerit. Kaiversin kurpitsalyhdynkin juhliin! Ja kurpitsan sisuksesta tein piirakkaa. Kokemus oli uusi, enkä ole ihan varma pidinkö kurpitsapiirakasta yhtään. Onko seuraajista kukaan koskaan maistanut kurpitsapiirakkaa? Miltä sen pitäisi maistua? :D Teinköhän jotain väärin...

Tällä viikolla ollaan musisoitu töissä ja muutaman kerran ollaan taltioitu videolle soittelut. Videoita katsoessa oon yleensä pitänyt silmät visusti kiinni (ja välillä korvatkin) (...itsekritiikki, hello) mutta molemmissa videoissa oon pari kertaa kurkannut ja jotenkin yllättävästi oma keho ei ole näyttänyt todellisuudessa niin pahalta, kuin oli kuvitellut. Ja sama tapahtui tänään H&M:n sovituskopissa, tunnetusti raai'mmassa sovituskopissa koskaan. Ihan hitostihan tässä on tehtävää, mutta olin huomaavinani takapuoleni hieman kohonneen. Harmi, etten projektin alussa ottanut mitään järkeviä kuvia, joista muutoksen voisi konkreettisesti osoittaa. Nyt täytyy vaan luottaa intuitioon ja mittanauhaan. Tuli silti hetkellisesti sellainen olo, ettei kaikki ehkä ole ihan hukkaan mennyt sittenkään.

Mutta hukkaan menee hyvät nukkumiseen tarkoitetut tunnit, ellen nyt sammuta konetta. Palaillaan, ja hyvää viikonloppua kaikille jo näin etukäteen! Itse aloittelen omani jo huomenna. 

Nyt, kauniita unia ihanat.

tired cat is tired

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti