maanantai 5. joulukuuta 2011

Materiaonnea osa III

Tänään saapui paketti Ruotsista. Tilaamani Björn Borgin urheilurintsikat saapuivat ja tuottivat pienoisen pettymyksen. Koko L oli ihan liian pieni tälle rintavarustukselle. Rinnanympärys olisi ollut sopiva, mutta muuten kangasta oli yksinkertaisesti liian vähän... Tästä harmistuneena päätin, että tänään etsin uudet hyvät urheilurintaliivit, keskustaan kun muutenkin oltiin suuntaamassa paremman puoliskoni kanssa. Kävin Top-Sportissa ja Stadiumissa, joissa molemmissa kokeilin useita eri rintsikoita, mutta kaikki olivat joko pieniä tai huonosti istuvia. Aluksi ajattelin, että haluan mahdollisimman edulliset liivit, mutta kun halvimmasta päästä olleet eivät istuneet kunnolla, oli pakko kääntää katse kalliimpiin vaihtoehtoihin. Edellisessä merkinnässä Salla suositteli minulle Shock Absorber -liivejä ja Stadiumista tätä merkkiä olleet rintsikat pongasinkin. 

Shock Absorber Max Sports Bra

Tällaiset sitten lähtivät mukaani, melko kovasta hinnastaan huolimatta. Laadusta tosin maksaa mielellään, sillä nämä tuntuivat todella hyvältä päällä ja tukivat rintoja täydellisesti. Sen kävin heti illalla toteamassa BodyJam tunnilla. Enää ei tarvinnut kokoajan kiinnittää huomiota rintavarustukseen, sillä nämä olivat täydelliset. Kyllähän se kieltämättä vie iloa liikunnasta, kun täytyy jatkuvasti miettiä pysyvätköhän rintaliivit päällä ollenkaan... Sellaista se oli noiden aiempien urheiluliivieni kanssa.

Viime viikolla tuli liikuttua 6 tuntia 35 minuuttia. Olen tyytyväinen. Liikuntahaaste sujuu ihan mukavasti ja enää on liikuttava kymmenenä päivänä, että haaste tulee täyteen. Ei tuottane vaikeuksia suoriutua haasteesta joulukuun loppuun mennessä. Asia, mikä sen sijaan edelleen tuottaa vaikeuksia, on ruoka. Oon ihan hullun tympääntynyt itseeni ja itsekurin olemattomuuteen... Mulle ei tuota ongelmia pysyä erossa herkuista, silloin kun niitä ei ole tarjolla tai saatavilla. Mutta jos niitä on, niin mä en voi itselleni mitään. Ei ihmekään, että paino vain jumittaa kun mä en saa hillittyä itseäni. Täytyisi taas kaivaa esiin se itsekuri, joka oli läsnä ensimmäiset neljä kuukautta. Nää viimeisimmät kuukaudet on menneet ihan penkin alle sen suhteen. Hittolainen. Kuten monella muulla, myös mullakin arki sujuu hyvin. Mutta sitten kun tulee viikonloppu kaikkine juhline ja rientoineen - helvetti pääsee irti. Pitäisi vissiin vieroittautua kokonaan sosiaalisesta elämästä, että pystyisi pysyä kurissa ja nuhteessa. Toisaalta, se itsekurin löytyminen voisi olla parempi idea...


4 kommenttia:

 1. Myös minulla on parit Shock Absorberit ja olen ollut tosi tyytyväinen. Ja olen samaa mieltä, että hyviin urheilurintsikoihin kannattaa panostaa.

  Minulla on ihan sama juttu noiden herkkujen kanssa, että jos niitä on tarjolla, niin ne on saatava mahdollisimman nopeasti kitaan ja mielellään isoina määrinä. Kohtuus? Ikinä kuullutkaan. :)

  No, pikkuhiljaa tässä opitaan. Mukavaa joulukuuta! :)

  VastaaPoista
 2. Toistaiseksi en ole ainakaan löytänyt halvalla hyviä urheiluliivejä, vaikka monissa muissa hyödykkeissä tuo ei pidä paikkaansa. Varsinkin kun noilla on terveydenkin kannalta merkitystä, niin kannattaa säästää jossain muualla.

  Pikkuisen pelottaa tämän joulunajan herkkutarjonta, mutta onneksi vuodenvaihteeseen on enää alle kuukausi. Jos se itsehillintä on piiloutunut uudelle vuodelle ;)

  Oikein mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Pakko (taas) mainostaa, että Enellit ovat kyllä urheilurintsikoiden aatelia, pitää jopa 70K-kokoisen poven kurissa. Enelleillä saa kyllä rinnat kuriin, ei heilu kyllä suuntaan eikä toiseen.

  http://www.lumingerie.fi/PublishedService?file=&pageID=3&action=view&groupID=344&OpenGroups=344

  Suosittelen, hintaahan näillä päälle kuuskymppiä mutta ovat kyllä joka euron arvoiset.

  VastaaPoista
 4. Tästä tuli mieleen se ostosTV:n rintaliivimainos, jossa luvattiin, että ne käyvät sporttiliiveistä kun pukee kahdet päällekäin. Oikeasti? Mitä järkeä on pukea kahdet (muutenkin huonot) liivit päällekäin, kun voisi käyttää Oikeasti urheiluun tarkoitettuja liivejä?

  VastaaPoista