maanantai 28. marraskuuta 2011

Speaking of better days.

Oon aina yrittänyt ajatella, että huonot päivät eivät jatku ikuisesti, vaan jossain vaiheessa on pakko tulla parempia päiviä. Yleensä odotus kannattaa ja tänäänkin sain todeta olevani oikeassa. Tänään oli hyvä päivä.

(kuva: weheartit.com)

Teatteripajalla tuli jälleen liikuttua paljon ja oli muutenkin hulvatonta, kuten aina. Illalla sain pidettyä päiväuneni kohtuullisina (vain puolen tunnin mittaisina, ennenkuulumatonta!) ja niiden jälkeen onnistuin repimään itseni vielä jammailemaan Killerille. Ennen tuntia oikein hihkuin ääneen ja sellaista intoa en ole kokenut pitkään aikaan. Kokonaisuudessaan oli ihan hyvä päivä ja ruokailutkin on onnistunut ihan mallikkaasti. Kaksi lämmintä ateriaa, aamupala ja pieni välipala ennen tanssituntia. Eikä herkkuja, ei edes sitä yhtä palaa tummaa suklaata. Jes!

Mainitsin eilen, että tilasin uudet urheilurintsikat. Toivon todella, että ne ovat hyvät, sillä nykyiseni ovat aivan onnettomat. Nykyiset ovat sellaiset edestä vetoketjulla suljettavat ja yllättäen niillä on tapana aukeilla aina liikuntasuorituksen aikana... Tänäänkin BodyJamin aikana sain nolona kopeloida tissejäni ja yrittää paidan läpi vetää puoliksi auennutta vetoketjua takaisin ylös. Ei ollenkaan hyvä, ei. Siksipä toivon, että nuo Björn Borgin urheilurintsikat olisivat hyvät. Onko kellään kokemuksia noista Björn Borgin Sport Topeista?

5 kommenttia:

 1. Björn Borgeista ei ole kokemusta, mutta jos yhtään isompi rintavarustus on, niin Enellin sporttirintsikat ovat aivan ykköset :) Minä en näitä G-kupin tissejäni edes huomaa, kun ne ovat päällä!

  Niin ja niistä treenikengistä, taitavat olla liian pienet. :/

  VastaaPoista
 2. Ei ole kokemusta noista, mutta mitä merkkiä nuo huonot ovat? (että osaisin varoa :P)

  VastaaPoista
 3. Jos oikein kunnon urheiluliivit tahdot niin suosittelen Shock Absorber Run-liivejä! Onhan nää oikea investointi jo hintansa (n.60-70e) edestä, mutta ei kyllä tissitkään pompi urheillessä mihinkään! :-D Itsehän oon kuitenkin G-kupin omaava.

  Tuossa vielä linkki niin näät helposti :--)
  http://shockabsorber.timarco.fi/product.aspx?prod=2cc89240-6d6c-4003-ab82-21e5399a17bc

  VastaaPoista
 4. Brego ja Ruutupaperi, kiitti vinkeistä! Ehkä jossain vaiheessa satsaan noihin. :> Itsellänikin kun löytyy tuota rintavarustusta niin saisi olla tukea.

  Salla, ne vanhat rintsikat ovat niinkin nokkelasti nimetty kuin Zbra. Sain ne äidiltäni ja luulen, että ne ovat tulleet jonkun lehden tilaajalahjana, tms. Yritin googlettaa tätä merkkiä, mut niistä ei löytynyt mitään tietoa... Ei ihmekään, että ovat niin kehnot.

  VastaaPoista
 5. Paitsi että Salla, tutkailin rintsikoita tarkemmin ja löysin tämmöisen merkin kuin Z Sports. Siitä löytyi vähän enemmän tietoa: http://www.shopzsport.com/default.asp

  Voihan toki olla, että rintsikat on vaan liian pienet mulle ja sen takia mulla on ongelmia niiden kanssa. :<

  VastaaPoista