sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Sunnuntai.

Lääkärin määräyksestä oon lepäillyt tämän viikon. Tänään on kuitenkin ollut niin kaunis sää, että päätimme lähteä miehen kanssa kevyelle kävelylle. Huomasi kyllä, että keho on ollut flunssan kourissa, kun tuntui, että hitaanlainen kävelykin tuntui omituisen raskaalta. Kauheat vieroitusoireet on kyllä ollut. Eräänäkin aamuna kun sairasloman jälkeen ajelin vihdoin töihin, meinasin alkaa itkeä kun ohitin tytön, joka oli selkeästi lähdössä lenkille. Kävi niin kateeksi. Tuli hirvittävä halu itselläkin aloittaa aamu lenkillä tai ihanalla hikirääkillä. Tuntuu, että on mennyt todella pitkä, ihan liian pitkä aika vaan satunnaisilla liikunnoilla. Huomisesta lähtien alan taas kuntouttamaan kehoani liikunnalla. Haluan takaisin siihen rytmiin, joka minulla oli alkuvuoden. Huhtikuun alusta lähtien liikunta-asiat ovat olleet vähän rempallaan, (teko)syinä milloin työelämävalmennuksen alkaminen, milloin flunssa ja milloin mikäkin. Haluan taas tuntea sen voimaannuttavan ja pysäyttämättömän tunteen, jonka liikkuminen minulle antaa. Huomenna.

Oon muuten jo jonkin aikaa mietiskellyt päiväni kuvina -merkinnän tekemistä. Sen lisäksi, että Jenni taannoin haastoi minut tekemään sellaisen, sain kuulla tulevana tiistaina (15.5.) vietettävän maailman yhteistä valokuvauspäivää. Siihen voi osallistua kuka vaan, ammattilainen tai amatööri, juoksija, siivooja, tyttö tai poika, kuka vain, jolta jonkinlainen kamera löytyy. Ideana on kuvata tiistaina mitä ikinä haluatkaan, vaikka päiväsi kokonaisuudessaan aamusta iltaan. Itse ajattelin tehdä niin ja myöhemmin postailla kuvat tännekin. Jos kiinnostuit, niin lisätietoa löytyy täältä. Osallistukaa ihmeessä, jos yhtään viihdytte kamera kädessä!

Leelo agrees.

3 kommenttia:

 1. Hei, kiitos tuosta kuvapäivävinkistä. Kovasti toivon sinulle sitä liikunnan onnea, josta kirjoitit niin ihanasti jokunen päivä taaksepäin. Nautinto on varmaan sitäkin suurempi kun on joutunut odottamaan.

  VastaaPoista
 2. Mäkin vähän suunnittelin tekeväni tiistaina päiväni kuvina -postauksen, kun luin viikonloppuna Hesarista tuosta valokuvauspäivästä. Itsehän olen hyvin laiska valokuvaaja ja siksi en edes kovin hyvä, mutta eipä sitä opi, jos ei opettele. Kun vaan muistaisin napata kameran aamulla mukaan.

  Tsemppiä liikunnan aloittamiseen, mutta muista aloittaa rauhassa! Hauskaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 3. Sinä saat näitä varmaan päntiönään, mutta blogistani löytyy sinulle tunnustus. :)

  VastaaPoista