keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Miitti.

Blogimiitti Tampereella oli huikea. Iive, Quantina, Brego ja Aku ovat jo kirjoitelleet ihanasti päivästä, joten tyydyn itse vain nyökyttelemään hyväksyvästi ja postaamaan muutaman kuvan. 


Akun ja Bregon juostessa puolimaratonia Varalassa, me kiertelimme Pyynikin ympäristössä Iiven ja Quantinan kanssa. Kiipesimme myös Pyynikin näkötorniin ihailemaan maisemia.Ja illemmalla, tyttöjen saavuttua maaliin ja käytyä suihkussa, suuntasimme kohti keskustaa syömään New York-ravintolaan. Ruoka oli todella hyvää ja ainoa kuva, jonka älysin ottaa, oli hyvin tuhottu jälkkäri - suklaakakkua jäätelöllä ja suklaakastikkeella. Se kruunasi kyllä koko päivän. 

Täytyy kiittää suuresti tyttöjä ihanasta seurasta ja päivästä. Oli jännittävä kokemus olla ensimmäistä kertaa maratontapahtumassa, vaikkakin vain katsojana. Jännittynyt tunnelma oli käsinkosketeltavissa. Olen samaan aikaan ylpeä ja kateellinen Bregon ja Akun hienoista suorituksista. Kuten olen sanonut, en ole itse kummoinen juoksija, mutta eihän sitä tiedä... Jos joskus itsekin.

Ihana päivä. Onnistuin tosin vilustuttamaan itseni, kun olin huonosti varustautunut ja Tampereen sää oli niin ailahteleva. Kylmä, kuuma, vettä sataa, aurinko paistaa... Täällä sitä sitten ollaan taas, vällyjen alla toipumassa. Onneksi voi kuitenkin muistella sunnuntaita hyvillä mielin. Seuravaa miitti voitaisikin sitten järjestää vaikka Helsingin päässä, ketään kiinnostuneita ottamaan pallon vastaan?

8 kommenttia:

 1. Harmi kun sairastuit :(

  Vitsit kun tuolla instagramilla(?) saa hyviksii kuvia! Paljon parempia kuin normi kännykuvat, joista ei kyllä saanut edes muokkaamalla mitään kivaa aikaiseksi.

  Mikäs se oli muuten se toinen käsittelyohjelma mistä puhuttiin?

  Lenkkitreffit nyt oikeesti jokin päivä kun paranet ja mie tuun reissusta??????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, heti sunnuntai-iltana alkoi tuntua se päivän kuuma-kylmä-vilu-hiki-vuorottelu kurkkukipuna. :< Siitä se sitten lähti ja nyt on pää ihan tukossa ja pientä lämpöilyä. Ah.

   Joo, instagram on kyllä huippu. Kiva sovellus. Ja se toinen sivusto löytyy täältä: http://pixlr.com/o-matic/

   Lenkkitreffit kuulostaa hyvältä!

   Poista
  2. Voi kiitti!
   Tuo pixlr.com on ihan huippu! Kiitos!

   Poista
 2. Heti kun Helsingin miittipäivä päätetään ni pistän sen kalenteriin ja ehdottomasti mukana! :D Kirkkonummelta ei oo kovin pitkä matka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Noi on aina ollu ihania tapaamisia, harmi vaan, että Tampereelle ei päässyt saapumaan enemmän ihmisiä. Muuutta ehkä ensi kerralla. :>

   Poista
 3. Ihanaa, kun olit mukana! Ja pikaista paranemista. <3 Ehkä sinäkin joskus, vaikka ensi vuonna? ;) Varalassahan on se varttimaratonikin, 11 kilometriäköhän se on, se voisi olla vähän kevyempi alku, jos puolikas kammoksuttaa. :)

  VastaaPoista
 4. Oli kivaa, kiitokset! Ja pikaista paranemista. Flunssa on syvältä! :/

  VastaaPoista
 5. Jos saat juoksusta edes hitusen hyvää mieltä, niin ei muuta kuin treenaamaan. Nyt se voi tuntua kaukaiselta, mutta esim. tuo Bregon mainitsema varttimaraton on enemmän kuin mahdollinen.

  Juoksu on varmaan lähes meille kaikille ollut se helvetin laji, josta on vain pahoja muistoja kouluajoilta. Mutta jos siitä huolimatta unelmoi vielä jonain päivänä juoksevansa, kannattaa käydä läpi ne parin ekan viikon tuskaisat juoksuharjoitukset, sillä sen jälkeen ei tarvitse muuta kuin levittää siipensä ja lähteä lentoon. :)

  Ihania nuo kuvat, tuli hyvä mieli, kun viime sunnuntai muistui mieleen. Oli kiva päivä!

  VastaaPoista