tiistai 18. syyskuuta 2012

Takas, rakas.

Risteily on takana päin ja hyvä niin. En halua edes muistella mitä kaikkea tuli syötyä tai juotua - vaaka  hurrasi sarkastisesti astuessani tänään sen päälle. Oh well, eipä masennuta. Olen tänään elänyt jo paljon järkevämmin ja terveellisemmin ja tällä tiellä aion jatkaa - ja mikä parasta, se tuntuu niin pirun hyvältä. Paljon paremmalta kuin mikään örveltäminen jollain paatilla. 

Minusta on ihanaa, miten työpaikkamme arkeen kuuluu liikunta ja hyvä olo. Tänä aamuna tarjolla oli kaurapuuroa ja shindo-venyttelyä. Voiko päivää aloittaa paremmin? Huomenna on tiedossa lisää liikuntaa ja aiemmin mainitsemiani liikeimproja. Eikä siinä vielä kaikki! Lupauduin järjestämään torstain tapahtumailtapäivään tanssityöpajan. Katsotaan mitä saan aikaan.

(weheartit.com)

Pienoisen ahdistuksen jälkeen elämä tuntuu taas hyvältä. Liikunta on paras mielialalääke, niin se vain on. Nyt vain jälleen hiomaan ruokavaliota kuntoon. Miksi se osaa hetkittäin olla niin vaikeaa? Asetan tämän viikon tavoitteeksi juoda runsaasti vettä ja syödä enemmän kasviksia joka päivä. Ja olla herkuttelematta liikaa, ainakaan arkena. Viikonloppuna otan suunnaksi Oulun ja ystävieni hääkekkerit, joiden tarjoilut luultavasti tulevat jälleen tuomaan pienoisia haasteita tämän projektin tielle. Lupaan olla överehtimättä, vaan nautin

1 kommentti:

  1. Hienoa, että pienoinen ahdistus on väistynyt ja liikunta tuo hyvää oloa ja iloa sulle. Ja eihän mailma herkkuhetkiin kaadu, jos ne pysyvät kohtuullisina eikä tapahdu joka päivä.

    VastaaPoista