maanantai 31. lokakuuta 2011

Hyvää maanantaita ihmiset!

Tänään on ollut kummallisen hyvä päivä maanantaiksi. Asiat alkavat selviytyä jollain tapaa. Sain erottua koulustani ja vaikka ero olikin haikea, oloni on hyvin helpottunut tällä hetkellä. Joudun hetken nyt olemaan työttömänä työnhakijana, mutta onneksi minulla on jo loistavia suunnitelmia lähitulevaisuuden varalle. Jos kaikki menee hyvin, niin jo ensiviikolla minulla on paljon mielekkäämpää tekemistä kuin tuolla koulussani koskaan. Ja sitä paitsi saan siitä enemmän rahaa kuin opintotuesta, vaikken varsinaisesti töissä olekaan. Pitäkää mulle peukkuja, että suunnitelmani onnistuvat!

Pian teen kipeälle miehekkeelleni ruokaa, broileria currykastikkeessa ja basmatiriisiä. Itse en ehdi vielä syödä, koska lähden illaksi Killerille eka jammailemaan BodyJamiin ja sen jälkeen kokeilemaan BodyBalancea ekaa kertaa. Jälkimmäinen vähän jännittää, koska en oikein tiedä mitä odottaa. Uskoisin, että se on kuitenkin kivaa, ihan vain Killerin mahtavien ohjaajien ansiosta.

Myin muuten tänään koulun vieressä olevan kuntosalin avaimeni pois, koska enhän sitä punttista tule enää käyttämään. Oikeastaan ainoa asia, jota jään kaipaamaan Petäjävedeltä on kyseinen kuntosali. Voi olla, että oma saleilu jää nyt hieman vähemmälle sen takia, vaikka kyllähän Killeriltäkin punttis löytyy. Mua vain jokseenkin ahdistaa, että se on aina niin täynnä enkä saa ähistä ja puhista siellä niin kuin itse haluaisin. Petäjäveden kuntosali oli lähes aina tyhjä tai siellä oli minun lisäksi korkeintaan muutama ihminen. Hmh. No, täytyy yrittää rohkaistua ja ängetä Killerillä sinne sekaan. Enköhän mä jonkun rytmin löydä sieltäkin.


4 kommenttia:

 1. Rohkeesti vaan sinne Killerinkin puntille, mitä enemmän on porukkaa, sitä vähemmän kukaan ehtii kyyläämään ja itse asiassa saa tosi rauhassa treenata. ;) Tietty voi joutua odottelemaan laitteisiin pääsyn suhteen, mutta kun et suunnittele treeniäsi liian tiukaksi jo mennessä, etköhän saa hyvän treenin sielläkin tehtyä! :)

  VastaaPoista
 2. Balance on tosi kivaa! Ensimmäisillä kerroilla vaan tulee niskat kipeiksi, kun pitää koko ajan vilkiuilla, että mites nämä liikkeet oikein tehdään. Kun liikkeet tulevat tutuiksi, niin treeniin pystyy keskittymään kunnolla, ja siitä tulee todella tehokasta niin halutessaan. Suosittelen kaikille lämpimästi! Itse aikoinaan aloitin jumpassa käynnin juurikin BodyBalancella :)

  VastaaPoista
 3. *peukku*

  Ja komppaan muita, rohkeesti sinne salille vaan. :)

  VastaaPoista