maanantai 24. lokakuuta 2011

Onnellisuudesta.

Saavuin eilen illalla takaisin Jyväskylään, mutta en ehtinyt Killerille zumbaamaan, vaikka siitä olinkin salaa haaveillut. Olin Jyväskylässä vasta silloin kun tunti oli jo alkanut. No, olisin ollut muutenkin vähän turhan väsynyt yhdeksän tunnin automatkasta. Siitä johtuen en jaksanut ajatellakaan alkavaa viikkoa sen kummemmin, vaan unohdin hakea kaupasta tukea kokeilulleni. Aamulla jouduinkin jo lipsumaan periaatteistani ja syömään paremman puutteessa kevytviilin ja palan maailman parasta ruisleipää, jota raahasin mukanani kotiseuduiltani saakka, 650 kilometrin päästä. Harmi, ettei Kursulaista saa täältä. Lisäksi toin tuliaisina myös saman valmistajan ohrarieskaa, jollaista ei myöskään harmikseni saa täältä. En tiedä minkä ihmeen takia kaikki rieskat täällä on jotenkin niin... löysiä. Selkärangattomia! Ei niitä (onneksi?) tee edes mieli syödä. Kotoa tuomani rieska saa kyllä nyt luvan olla pakasteessa jonkin aikaa vielä, odottamassa parempia päiviä. Sitä (harvinaista) herkkua en halua kuluttaa heti kerralla kaikkea.

Tänään oon yrittänyt edistää tulevaisuuden onnellisuuttani, toisin sanoen oon hakenut töitä. Kävin ihan paikan päällä kyselemässä eri liikkeissä, mutta vastaus oli useimmiten kieltävä. Eräässä paikassa hakivat kyllä myyjää ja käskivät laittamaan hakemusta. Ainoa "mutta" tässäkin paikassa oli se, että minä tarvitsisin töitä kokopäiväisesti ja heillä oli tarjota ainoastaan muutamia tunteja viikossa. No, kahtellaan. Yritän olla lannistumatta, vaikka kieltämättä kotiin palatessa meinasi iskeä epätoivo. Vielä toistaiseksi on koulupaikka alla, mutta omasta tahdostani oon luopumassa siitä ja matkaan ilmeisen vakaasti kohti työttömyyttä? Ei, sitä en hyväksy eikä tällainen asenne ainakaan edistä onnellisuuttani. Sen tiedän kuitenkin, että nykyisessä opinahjossani jatkaminen ei minua onnelliseksi enää tee. Mutta kyllä kaikki järjestyy.


   Ja nyt kun onnesta puhutaan, niin haluan jakaa teidän kanssanne asiat, jotka ovat tänään tehneet minut onnelliseksi:
      
    - Killerin aina yhtä ihana ja hikinen BodyJam.
    - Kuuman suihkun ja liikkumisen jälkeinen raukeus
    - Se, että saan hengailla kotona uusissa haaremihousuissa ja villasukissa.
    - Se, että mulla on paljon, paljon tuoreita hedelmiä
    - Se, että sain Neiti Tekosyyltä tunnustuksen, kiitos! (Paneudun siihen enemmän paremmalla ajalla!)
    - Se, että kissani Leelo on hämmästyttävän ihana, suloinen ja hellyydenkipeä tänään.


- Ja tietenkin Sallan blogin kautta pongaamani Little Things -sivusto, joka antaa paljon enemmän aihetta olla onnellinen tänään.

2 kommenttia:

  1. Onnea tulevaan. :) Vähän samaa on minullakin edessä, tosin koulu loppuu valmistumisen takia. Mutta töitä pitäisi löytää, ja hieman pelottaa löytyykö. Mutta kyllä me pärjätään, eikös? :)

    VastaaPoista
  2. Kyllähän me tytöt pärjätään! :)

    VastaaPoista