maanantai 11. kesäkuuta 2012

BLOGI TÄYTTÄÄ VUODEN -ARVONTA!

Kuten jo aiemmin vihjailin, olen päättänyt järjestää arvonnan blogin synttäreiden kunniaksi. Alkuperäisenä suunnitelmanani oli korkata arvonta käyntiin nimenomaan synttäripäivänä, mutta yllättävien kiireiden takia en ehtinytkään suunnitella asiaa sen pidemmälle. Joten tässä ollaan, NYT on sen aika.


Arvon kaksi palkintoa. Ensimmäinen on 15 euron lahjakortti johonkin haluamaasi urheiluliikkeeseen, esimerkiksi Stadiumiin, Top-Sportiin tai vaikkapa Intersportiin. Asiasta sovitaan voittajan kanssa erikseen ja toiveita voi esittää jo kommenttilaatikossa. Toinen palkinto jääköön yllätykseksi. Sen verran voin paljastaa, että myös sen arvo on noin 15 euroa. Voit osallistua molempien palkintojen arvontaan.

Osallistuaksesi arvontaan, teeppä näin:
- Kommentoi tähän postaukseen ja kerro jokin muisto mahdollisen yhteisen matkamme varrelta. Onko mieleesi jäänyt jokin päivitykseni tai ehkäpä kommentti puolin tai toisin? Mikäli olet aivan tuore lukija tai et vain keksi mitään, kerro vain jokin muisto elämästäsi.
- Kerro myös haluatko osallistua molempiin arvontoihin vai pelkästään toiseen.
- Ilmoita loppuun sähköpostiosoitteesi, että tiedän ottaa yhteyttä, mikäli arpaonni suosii juuri sinua.

++ Lisäksi! Sana on vapaa. Toivon, että annatte halutessanne palautetta blogistani ja siitä, mihin suuntaan sitä pitäisi kehittää. Mitä toivotte enemmän, mitä vähemmän? Mistä pidätte erityisen paljon ja mikä taas ärsyttää? Kiitos jo etukäteen!

Arvonta-aikaa on 21.6. klo 23:59 saakka. Onnea kaikille!

15 kommenttia:

 1. Ehdottamasti kivoin muisto sinusta on blogimiitin järjestäminen! Näit paljon vaivaa, ja miitti oli aivan mahtava. Blogista en ehkä osaa sanoa yhtä erityistä muistoa, siulla on todella kiva blogi, tykkään paljon sun asenteesta ja se näkyy myös teksteissä, kirjoitat tosi hyvin! Aina oikein odottaa, että googlereader kertoisi täältä löytyvän uutta luettavaa. :)

  Osallistun molempiin arvontoihin. :)

  Tykkään sun blogista kokoaisuudessaan paljon, mitään huonoa/ärsyttävää täällä ei ole.

  spostiosoite on afatass89@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluan tietysti osallistua molempiin arvontoihin :D
   Ja en minäkään osaa sanoa yhtä postausta tai kommenttia mikä olisi jäänyt mieleen. Yhteisenä muistona on varmasti onnistunut toukokuinen blogimiitti. Kiitos järjestelyistä!
   Ja mun sähköposti onkin sulla jo :D

   Poista
 2. Paras muisto on ehdottomasti blogimiitti. Kiitos sen järjestämisestä vielä kerran! Muuten on vaikea nostaa vaikkapa jotain tiettyä tekstiä ylitse muiden. Blogissasi parasta on se rehellisyys, jolla jaat elämäsi meidän kanssamme. Lisäksi kirjoitat hyvin.

  Pidän blogistasi paljon enkä osaa oikein kertoa, miten sen tahtoisin muuttuvan (vai tahtoisinko mitenkään). Toivon, että paranet pian ja löydät erityisesti tanssin takaisin elämääsi, koska nautit siitä niin ilmeisen paljon.

  Osallistun molempiin arvontoihin ja sposti on wannabeurheilija(a)gmail.com.

  VastaaPoista
 3. Parhaiten sinusta on jäänyt mieleen hyvä (terve) asenteesi tätä elämäntapamuutosta kohtaan.

  Osallistun molempiin arvontoihin! :)

  VastaaPoista
 4. Hups. Unohdin näköjään sähköpostin edellisestä:

  evejaron@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mieleen on jäänyt Pitaleipää! postaus, olen aina pitänyt Pitaleivistä, mutta en ole uskaltanut niitä yrittää tehdä. Hankin kaupasta aineet, mutta yhä kaapissa odottavat milloin leipomis innostus iskee uudestaan. Jauheliha kastikkeen söin perunoiden kanssa nam.


  Molempiin arvontoihin haluan osallistua, toisen arvonnan palkinto kuulostaa mielenkiintoiselta kun tykkää yllätyksistä :)

  idisca@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Blogista on jäänyt mieleen se, että tykkäät tanssista ja yleisesti terveellinen elämäntyyli :) ja ihana oranssi kisuli :D

  Mun mielestä sun blogi on ihan hyvä tällaisenaan. Olet oma itsesi ja miksi sitä lähteä muuttamaan :) Ja lukijoiden määrän perusteella täällä on paljon saman mielipiteen omaavaa, joten jatka samaan malliin! :]

  ja s.posti sailasp@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Niina, blogisi on ihanan rehellinen ja persoonallinen! Osaat kirjoittaa lukijaystävällisellä tavalla, ihanasti. Et usko hömppäkuureihin, vaan haluat edetä omaa polkua, terveellisellä tavalla, pienin askelin. Olet positiivinen, elämänmyönteinen ajattelija.

  Mieliinpainuvin blogikirjoituksesi on "uusia alkuja", varmasti on paljon muutakin, mutta tuo tuorein. Muistan muuten kun joskus kauan sitten valitin päiväunien jälkeistä hillitöntä makeanhimoa blogissani, johon sinä kommentoit ja sanoit sinulla olevan saman ongelman! :)

  Osallistun molempiin arvontoihin. Ja minun @-postiosoite sinulla jo onkin.

  Aurinkoa viikkoosi! Blogisynttärionnea! :)

  VastaaPoista
 8. Mitään yksittäistä postausta en osaa nostaa esiin, tykkään paljon ihan yleisesti blogistasi. Osaat kirjoittaa ja lisäksi kirjoitat ihanan rehellisesti ja fiksusti. Monesti olen tosiaan saanut nyökkäillä "näinhän se juuri menee". Samalla saan täältä motivaatiota edes yrittää muutosta!

  Lisäksi jätit ihanan kommentin blogiini kuntoremppapäivän kuvailusta, lämmitti mieltä, joten kiitos vielä siitä :) Ja edelleen olen sillä kannalla, että olet ihailtava ♥ Liekö sitten juuri tämä elämänmakuisuus mikä täällä paistaa, kuten itse olet todennut ja Kaneli tuossa yllä, et yritä mitään höpöhöpödieettejä, mitkä ehkä toimivat hetkellisesti vaan etenet terveellä järjellä. Jatka samaan malliin :)

  Jos nyt on aika lopettaa tämä novellin kirjoittaminen, voinen ilmaista haluni osallistua molempiin arvontoihin ja s-postini on katja.niemela@windowslive.com.

  Onnea blogille ja blogittarelle ekasta vuodesta!

  VastaaPoista
 9. Moi. Tosiaan olen uusi lukijja.
  Törmäsin vahingossa blogiisi toisen lukijan sivulla! :)
  Mutta kivalta vaikuttaa blogisi. Jään mielenkiinnolla seuraaman! :)

  Voisi kumpaankin osallistua, sposti: magrenmaailma@gmail.com

  Blogini: http://margenmaailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Heippa, haluan ehdottomasti osallistua molempiin arvontoihisi. Blogisi on erittäin mielenkiintoista luettavaa, kirjoitat hyvin ja pohdit asioita hienosti, mutta minua miellyttää erityisesti myös sinun otsikointitaitosi :)

  sposti: lyijypallo@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Hei! Olen uusi lukija ja löytänyt vasta blogisi. Mitäpä voisin kertoa jääneen mieleen... ehkäpä yleisesti inspiraatio omaan laihdutusprojektiini :)

  Osallistun molempiin.

  Blogini: http://raparperisydan.blogspot.fi/
  e-mail:raparperisydan@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kiiperi kuittaa ja tahtoo osallistua molempiin arvontoihin. Tuore lukija olen ja edelleenki mietiskelen sitä kuinka vaikea itellä on nähdä itsensä niinku on, siis toisten silmin. Lukijaksi liityn het ku pääsen koneelle, puhelimella se on liian haastavaa mun laiselle tekniikan ihmelapselle;)

  VastaaPoista
 13. Pitikö siihen se sähkäposti laittaa... joopasejoo@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Huikeeta! Mulle kelpais molemmat. Mulla on just kaulassa sun tekemä koru! Oot hurjan ihana ja inspiroiva, pus!

  VastaaPoista