keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Nauramme päivät halki, muistanko kaiken myöhemmin?


Palasin tänään risteilyltä. Kolme päivää meni nopeasti. Tuli naurettua paljon, paljon. Ihanaa seuraa. Nautin elämästä, ruoasta ja mielen hyvinvoinnista. Vaikka matka ei ollut mitenkään tervehenkinen (oli buffettia, alkoholia ja rasvaista ruokaa), se teki silti hyvää sielulle. On jotain mitä muistella vanhana. En halua, että sellaisia muistoja värittää nipottaminen ja stressi ruoasta, siitä, että pilaa mahdollisesti muidenkin reissun, koska ei voi syödä jotain, koska siinä on liikaa kaloreita. Haloo. Kun arkena pitää järjen mukana, niin ei muutama löysempi päivä kaada kaikkea.

Huomenna takaisin töihin, takaisin ruotuun. Risteilystä jäi käteen hyvän mielen lisäksi myös hieman aristeleva kurkku, jonka toivon menevän ohi yön aikana. Olisi kurjaa tulla kipeäksi taas. En tosin ihmettele, jos olisi tullut itsensä vilustettua, saatiin nimittäin eilen taivas niskaamme, kun kävelimme Tukholman keskustasta Viking Linen terminaaliin. Onneksi laivalla sai vaihdettua kuivat vaatteet yllensä.

Käveltyä tuli myös paljon. Etenkin se kävi kuntoilusta, kun tänään käveltiin kuumassa auringonpaahteessa terminaalista rautatieasemalle kantaen raskaita, tuliaisia täynnä olevia kasseja. Jotain tervehenkistä sentään tälläkin reissulla, haha.

Vaikka matka olikin ihan mieletön, on ihana olla taas kotona. Jos en aamulla ole ihan flunssan kourissa, taidan ottaa suunnaksi kuntosalin. Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Mielenterveys on vähintään yhtä tärkeää kuin fyysinen terveys, joten tuulettuminen silloin tällöin tekee hyvää! Kunhan muistaa palata sit ruotuun! :) Isot tsempit taasen!!

    VastaaPoista