lauantai 30. kesäkuuta 2012

Help, I'm alive - my heart is beating like a hammer.

Arvonta on nyt suoritettu ja random number generaattoria apuna käyttäen lahjakortin voittajaksi selviytyi Sailuri! Ylläripalkinto taas lähtee Lyijypallolle. Onnea molemmille ja kiitos kaikille osallistuneille. Lisäksi tahdon kiittää teitä palautteistanne. Lämmitti sydäntä kovasti!

Oon edelleen aivan jumissa siitä keskiviikon BodyPumpista. Huh. Oon yrittänyt viime päivinä verrytellä kipeitä lihaksia pyörälenkillä ja kävelyllä. Tulipa toissapäivänä myös ankarasti jorattuakin baarissa eikä silloin jäykkyydestä ollut tietoakaan, ainakaan tanssimuuvsseista päätellen. Haha. Oli ihan älyttömän hauskaa ja takuulla tuli poltettua lähes kaikki illan aikana juodut kalorit. Oli aivan mieletön tunne, kun pyöräilin aamuneljältä kotiin ja taivaanranta liekehti auringonnoususta. Mun teki mieli syleillä koko maailmaa, kaikki oli niin kaunista. Juuri tuollaisten hetkien takia rakastan kesää ja kesäöitä. Upeaa, upeaa.


Muistanette, että järkkäsimme blogimiitin täällä Jyväskylässä tuossa taannoin? Uutta miittiä suunniteltiin jo silloin ja nyt se on varmistunut. Tampereella järjestetään Varala-maraton -juoksutapahtuma 2.9. ja blogimiitti on tarkoitus pitää tapahtuman yhteydessä. Lisää voi lukea Quantinan Matkalla Onnessa -blogista. Itse aion niiiiin olla paikalla, mikäli vain työt sen sallivat. Tulkaa te muutkin!

Käyttääkö muuten kukaan muu suosittua valokuvaussovellusta Instagramia? Sen on voinut nyt jonkin aikaa ladata iPhonen lisäksi myös Android-puhelimiin. Itse löydyn sieltä nimellä niinacmon, jos jotakuta kiinnostaa seurata meikän elämää sitä kautta. Tykkään sovelluksesta ihan hulluna juurikin sen takia, että se toimii eräänlaisena kuvapäiväkirjana. Ja saahan sillä aika hienoja kuviakin!

4 kommenttia:

 1. Minä käytän kanssa instagramia! hikaru90. Ja mulla mennyt jotenkin ohi sun arvonta... Tää bloggeri ei välillä näytä kaikkia bloggauksia jostain syystä. En tiedä onko asetuksissa jotain häikkää...

  http://forppa.no-ip.org/blog/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samaa tekee itselläkin joidenkin blogien kanssa. Todella ikävää, eikä ongelma tunnu katoavan mitenkään. :< Toivottavasti ehdit osallistua seuraavan kerran kun järjestän arvonnan!

   Poista
 2. Täällä myös Instagram käytössä. Eilen oli hätää kärsimässä kun palvelu oli nurin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se oli muillakin sama juttu! Olin ihan helisemässä sen kanssa eilen :D Ja suahan mä jo Niina seurailenkin.. :)

   Poista