torstai 19. heinäkuuta 2012

Aamusali.Miehelleni epäonnisen (ja itselleni onnekkaan) sattumuksen kautta olin pakotettu heräämään jo puoli seitsemän aikoihin. Heitettyäni miehen töihin, olin niin virkeä, ettei olisi ollut järkeä palata takaisin nukkumaan. Söin pienen aamupalan ja päätin suunnata salille. Alku lähti hyvin käyntiin, poljin crosstrainerilla vartin verran alkulämmittelyksi. Sitten siirryin kuntosalilaitteiden pariin, keskityin lähinnä ylävartaloon ja vatsoihin. Jossain vaiheessa iski melkoinen heikotus, liekö johtui vähäisistä, vajaan viiden tunnin yöunista. Treeni jäi suunniteltua lyhyemmäksi, mutta tulipa tunnin verran yhteensä hikoiltua crosstrainerilla ja salin puolella. Ihan hyvä fiilis jäi, vaikka vähän tyhmästi keskeytyikin. Nappasin peilin kautta kuvan päivän treenivaatetuksesta. Oon töistä hankkinut tommoset kevyet puuvillahousut, jotka ei ehkä mitkään maailman parhaat treenihousut ole. Salilla ne kyllä menee, mutta voin kuvitella, että tanssiessa niitä joutuisi kokoajan oikomaan. En malta odottaa, että saan sen Halensin paketin, jossa uudet, toivottavasti hyvät treenipökät odottaa. 

Nyt ramaisee kyllä sen verran, että pakko ottaa päiväunet. Onneksi on aikaa vielä ennen työvuoroa. :) Kunpa joka aamu pääsisi yhtä aikaisin ylös.

7 kommenttia:

 1. Tiedätkö, sä näytät kyllä oikeesti hoikalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peili hoikentaa varmaankin. :) Ja voi olla, että oon myös sellaisessa asennossa, jossa oon "eduksi" ja näytän hoikemmalta. Täytyy nyt selitellä ja uskotella näin itselleenkin, juuri sen takia mistä pari entryä sitten puhuin. Ja tajusin juuri, että kun katsoo kuvaa, missä mun pää näkyy, niin hahmottaa aivan erillä tavalla kaikki mittasuhteet, yms. Taidanpa lisätä sellaisenkin, ihan ollakseni rehellinen.

   Poista
  2. Joo juuri sitä postausta pohdinkin :) Vaikka lisäsit ton toisen kuvan niin näytät kyllä silti mun mielestä hoikalta! Oot kyllä liikkunu paljon niin sun kroppas on varmaan tiivistyny vuoden aikana yms :)

   Poista
 2. Et kyllä näytä siltä että painaisit sen verran kuin tuolla sivupalkissa kerrotaan! Ootko muistanu päivittää sitä? ;)

  Näytät oikein hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mappe. Itseasiassa, painan vielä enemmän :D Tänään en käynyt vaa'alla, mutta viikonlopun jälkeen paino näytti 105 kiloa...

   Poista
 3. Niina, näytät törkeen hyvältä! :)

  VastaaPoista