tiistai 24. heinäkuuta 2012

Seitsemän kahdeksasta

Seitsemäs työpäivä takana. Vielä yksi edessä ja sitten: miniloma kotona pohjoisessa. Junaliput jo torstaille varattu, en malta odottaa. 

Muuten kuuluu ihan hyvää ja vähän huonoakin. Tai, huonokaan ei ole niin huonoa kuin voisi olla, mutta viikonloppu meni aika surkeissa fiiliksissä. Perjantain itkujen jälkeen heikkona hetkenä päätin, että lauantaina töiden jälkeen leivon lohdutukseksi mutakakun ja syön sen aivan yksin. Onneksi tulin päivän aikana toisiin ajatuksiin. Leivoin kyllä kakun, mutta pyysin ystävääni jakamaan sen kanssani. Mielipaha katosi hyvässä seurassa, mutakakku oli hyvää, mutta olisin tosiaankin aiheuttanut itselleni vain ällöttävän olon ja kipeän vatsan, mikäli olisin tuhonnut sen kokonaan yksin. Ystävän seurassa malttoi nauttia vain muutaman palan ja kakkua jäi myös seuraavalle päivälle.  

Viime viikon liikunnat pyörivät reilussa neljässä tunnissa. Alkuviikosta kävelylenkkiä keskustaan, torstai- ja perjantai-aamuna salia ja sunnuntai-iltana lenkkeilyä ja pyöräilyä. Salitreenit menivät aika nihkeästi, sillä myös perjantaina vaivasi se outo heikotus. En saanut oikein mitään irti, kunhan huiskin vähän. Oon tälläkin viikolla yrittänyt maanitella itseäni salille, mutta tällä hetkellä ajatus vain tylsistyttää. Päivät ovatkin menneet aika tyypillistä, turhauttavaa rataansa. Herään päivällä juuri sopivasti lähteäkseni töihin ja palaan illalla kotiin istumaan tietokoneelle, ehkä yrittämään kirjoittaa jotain blogiin, saamatta mitään kuitenkaan aikaiseksi.

Kaipaan tanssitunteja. Ne vain tapahtuvat juuri silloin, kun itse olen töissä. 

Yksi päivä enää. Yksi rutistus ja sitten olen vapaa taas hetken. Kotona aion uida, lenkkeillä ja rentoutua. Nauttia lapsuuden maisemista sekä vanhempieni ja perheeni seurasta. Aion jättää kaikki arkiset huolet taakseni ja palata vahvempana ottamaan ne taas vastaan.


PS. Tilasin muuten OneMoment-kengät! Eksyin facebookin mainoksen kautta O1M:n sivuille ja ihastuin ideaan välittömästi. Jotain tuollaista olen etsinytkin. Nyt vain jännityksellä odottamaan, ovatko kengät niin hyvät miltä vaikuttavat. Arvostelua luvassa myöhemmin, kunhan ensin saan kengät käsiini (tai no, jalkoihin...) ja pääsen testaamaan.

1 kommentti: