keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Haaveita vapaudesta.

Viikko sitten uhosin, että menen etsimään itselleni treenihousut. No, en löytänyt. Ravasin kaupasta toiseen noin viiden tunnin verran, sovittelin ja sovittelin, mutta kaikki olivat joko liian pieniä tai vääränlaisia. Sellaista se on, kun koettaa etsiä jotain tietynlaista, sitä ei takuulla löydy. Osaisiko kukaan neuvoa mitään nettikauppaa, josta hyviä urheilupöksyjä voisi löytää? En todellakaan tahdo mitään jalkoja nuolevia trikoita, vaan ennemminkin sellaiset rennot, löysät caprit. Pistin jo Halensilta tilaukseen tällaiset pöksyt, toivotaan, että ne ovat sellaiset kuin toivon.

Kamalan väsyttäviä päiviä. Juuri sellaisia, jotka voisi vain nukkua ohi. En rehellisesti sanottuna jaksa tehdä muuta kuin raahautua töihin, hymyillä iloisesti asiakkaille ja tulla kotiin vain hautautuakseni peiton alle. Koko viikon olen elätellyt jaloa ajatusta siitä, kuinka herään jo seitsemältä lähteäkseni samantien salille, mutta se suunnitelma on aina kariutunut siihen, että olen vain kääntänyt kylkeäni ja jatkanut unia. Ehkä huomenna? 

Viime viikko taas oli oikein mainio, aktiivinen. Liikuin kahdeksan tunnin verran, kävin kahdella tanssitunnilla, poljin pyörällä töihin ja olin muutenkin varsin pirteä. Näköjään tällä viikolla ei ihan ylletä samaan. Tällä hetkellä tekisi mieli vain itkeä, koska oon niin väsynyt. Ehkä pienet itkut tirautankin, sitten jaksaa taas paahtaa. Toivottavasti. Se on tää keli. Masentaa jo valmiiksi, että kun perjantaina alkaa viiden päivän vapaat, niin on luvattu lähes pelkkää vesisadetta. Ja katsotaanpa, kun taas palaan töihin ollakseni siellä kahdeksan päivää putkeen, niin kaikkina näinä päivinä paistaa aurinko ja on ah, niin lämmintä... Olisi niin tyypillistä.
       No, hukkaan katkeruus ja murhe, positiivisempaa asennetta kehiin! Huomenna illalla voi olla jo paljon voitokkaampi olo, kun pääsee töistä. Vapaapäivät tulevat kyllä tarpeeseen, tästä väsymyksestä päätellen. Ehkä vapaapäivinä jaksaa myös tehdä muutakin kuin nukkua, mahdollisesti päivittää blogiakin useammin.


Tällaisesta kelistä haaveillen,
niina c. mon

2 kommenttia:

  1. Joskus sitä jaksaa, joskus ei. Itsekkin jaksoin viime viikolla vaikka mitä ja tällä viikolla tuntuu olo lähinnä nahistuneelta porkkanalta.

    Toivokaamme, että säätiedotukset eivät pidä paikkaansa ja aurinkokin paistaisi. Kieltämättä kekseliäisyyttä saa olla liikunnoissa kun sataa ja sataa ja sataa. Salikortti kun on tauolla.
    Toivottavasti sinäkin piristyt kun vapaapäivinä voi ottaa vähän kevyemmin.

    Brittiläinen SportsDirect oli mielestäni kiva urkkakauppa ja tuli paketit oikeine sisältöineen perillekin asti. Ja oli halpaa :) Tosin ihan yksiä housuja ei tuolta varmaan kannata tilata...

    VastaaPoista
  2. Ei aina tarvitsekaan jaksaa samalla tavalla :) Jos oikein väsyttää, lepo tekee hyvää.

    VastaaPoista