tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kehuja.

Juuri kun alan puhua blogin jäämisestä tauolle, tekstiä tulisikin yllättäen pienen romaanin verran! Tiedän, että minun pitäisi olla jo nukkumassa, että saisin tätä hemmetin väsymystä työnnettyä loitommalle ja ehkä saisin itseni huomenna jopa ylös sängynpohjalta murehtimasta. Halusin kuitenkin tulla jakamaan muutamia oivaltavia blogeja, jotka mielestäni ansaitsisivat enemmän huomiota. Toivottavasti ette pahastu, että tällä tavalla mainostan, mutta! Kun olen niin ihastunut. 

"Erilainen hyvinvointiblogi. Haluan jakaa, en laihtumistavoitteita, kaloripäiväkirjoja tai senttien mittauksia, vaan matkan jossa tullaan kehon ystäväksi, paremmaksi joka päivä. Jos opettelisi vihdoin kohtelemaan itseään ja kehoaan niin kuin niitä, joita haluaa rakastaa. Olisin iloinen jos saisin kavereita tälle matkalle!"

"Terveemmän elämän ja tasapainon metsästystä 
ja tuskailua siitä, kun se suklaa vaan on niin hyvää."

Aamuin ja milloin  
"Maiju (25v) piirtää, urheilee, pohtii, seurustelee 
ja etsii omaa paikkaansa maailmassa. 
Työn alla myös elämäntaparemontti."


Kuvaukset kopioitu blogeista. Osa vanhempia tuttavuuksia, osa uudempia. En osaa ylistää näitä hienoilla sanoilla, joten tyydyn vain toteamaan, että TYKKÄÄN. Käykää tsekkaamassa!

Esittelen myöhemmin lisää lemppariblogejani. Haluaisin kehua jokaista lukemaani blogia, mutta niitä on niin tolkuton määrä, että listasta tulisi loputon.

3 kommenttia:

  1. Apua, kiitos paljon!:) Et usko kuinka hyvälle mielelle tämä mut just sai! Ja varsinkin, kun pidän sinun blogistasi myös hyvin paljon:) Tällä hymyileekin sitten loppupäivän.

    VastaaPoista
  2. hei - KIITOS! ihana ylläri. Olen täällä KUhmon kamarimusiikissa festaritoimiston koneella pikatsekkaamassa. niisk.

    VastaaPoista