tiistai 3. heinäkuuta 2012

Be so good they can't ignore you.

Tänään vaaka näytti kaksi kiloa vähemmän mitä eilen. Se ei jälleen kerro mistään huimasta pudotuksesta, vaan nimenomaan siitä, miten mun paino saattaa helposti vaihdella useita kiloja parin päivän aikana. Toisilla saattaa näyttää 300 grammaa plussaa, mulla se voi olla kolmekin kiloa. 

Olen päässyt eilisestä nolostumisestani. Pääsin vaatehäpeästäni ja alemmuuskompleksista yli oikeastaan jo tanssitunnin aikana, vaikka alussa olisikin tehnyt mieli piiloutua pimeimpään nurkkaan. Luulen, että kaikki johtuu niistä saleista täynnä peilejä - sitä näkee itsensä kääntyi minne tahansa. En ole oikein sujut itseni kanssa, enkä tunnin aikana mielellään tuijottelisi itseäni peilistä. Siksi olen päättänytkin olla tuijottelematta itseäni liiemmin, vaikka teknisemmillä tunneilla se olisikin suositeltavaa. Onneksi tuollaisilla tanssitunneilla tärkeämpää on se fiilis ja asenne, ei niinkään se, että pyllistääkö juuri oikeassa kulmassa. Jos aluksi asenteeni on vähän anteeksipyytelevä tunnille mentäessä, niin useimmiten saan puhuttua itseni yli siitä, sillä erityisesti street tanssissa tärkeintä on tehdä 120 prosenttisesti kaiken mitä tekee. Jos ajattelee, että "mää näytän tyhmältä ja lihavalta ja kömpelöltä", niin ihan takuulla näyttääkin. Sama pätee oikeastaan kaikkeen elämässä. Jos ei usko itseensä, vaan jatkuvasti antaa itselleen luvan "olla ruma" tai "huono" tai mitä vaan, niin sitten sitä ihan varmasti on. Onneksi tämän ajattelutyylin voi kääntää myös toisinpäin omalla asenteenmuutoksella. Miksi pilata hyvää tanssituntia (tai elämää) surkuttelemalla tosiasioita, kun voisi pitää hauskaa, kun voisi olla vahva, upea ja onnellinen? Ei asenteenmuutos tietenkään muuta sitä asiaa, että minä olen lihava, mutta jos vaihtoehtoina on nolostella tai tehdä asiat täysillä, hymyssä suin, niin kumpi mahtaa näyttää paremmalta? Ja hei, siellä tunnilla tai salilla tai lenkillä itse ainakin olen myös sen takia, että haluan muutosta parempaan. Hittoon muiden mielipiteet. Jos joku oikeasti katsoo vinoon, kun olet muuttamassa elämääsi, niin se on hänen ongelmansa, ei sinun. Tässä ohje muistettavaksi myös itselleni: Ole ylpeästi sitä mitä olet.

(kuva: weheartit.com)

Ja oikeasti tanssitunnilla oli ihan mielettömän hauskaa eilen. Aion silti käydä katsomassa uusia treenihousuja huomenna. Tänään aion mennä toiselle tanssitunnille vielä noiden MC Hammer -housujeni kanssa, mutta toivottavasti pääsen jo huomiseen BodyPumpiin testaamaan uusia pökiä.

3 kommenttia:

  1. Tästä tuli hymy huulille, ihanaa! <3

    VastaaPoista
  2. Sä osaat kuvailla sun fiilikset niin hyvin, ihanaa! Mullekin tuli tästä hyvä fiilis :)

    VastaaPoista
  3. Oikea asenne!:) Toivottavasti löydät hyvät uudet pökät!

    VastaaPoista