torstai 28. heinäkuuta 2011

The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.

Aina löytyy ihmisiä, jotka keksivät aina jotain pahaa sanottavaa kaikesta ja kaikista. Aina on kateellisia silmiä, jotka seuraavat askeleitasi ja yrittävät saada sinut kaatumaan. Aina löytyy ihmisiä, jotka tietävät kaiken paremmin kuin sinä, ovat parempia kuin sinä, tekevät kaiken paremmin kuin sinä. Aina löytyy niitä, jotka uskovat sinun vain epäonnistuvan ja niitä, jotka suorastaan janoavat sitä. Aina löytyy ihmisiä, jotka haukkuvat naurettavaa blogiasi, mutta palaavat aina kuitenkin lukemaan sitä. Aina löytyy uteliaisuutta, pahantahtoisuutta ja kateutta maailmasta.

Mutta mitä sitten? Mitä sitten jos joku ei pidäkään sinusta? Mitä sitten jos joku haluaa tuhlata kallisarvoista elämäänsä turhanpäiväiseen kateuteen? Annammeko vallan näille ihmisille ja teemme niinkuin he haluavat? Aiommeko epäonnistua?

   HELL NO!

Me kuljemme eteenpäin leuka pystyssä. Me kahlaamme ongelmien läpi vaikka väkisin. Me näytämme kaikille meitä epäilleille millaista on, kun on tarpeeksi rohkea ja vahva muuttaakseen elämänsä suuntaa. Me näytämme kaikille niille, jotka itse ovat liian heikkoja ja peloissaan edes yrittämään.Voimia siskot. Älkää antako kenenkään koskaan lannistaa teitä.

2 kommenttia:

  1. Asiallista tekstiä! Ja onnea painonpudotukseen, hurjat lukemat sulta onkin tippunut jo :)

    VastaaPoista
  2. Hehe, kiitos! Vähän innostuin paasaamaan viime yönä. :3 Ja onnea sullekin, hyvältä vaikuttaa sinunkin edistymisesi!

    VastaaPoista