torstai 28. heinäkuuta 2011

Boom Boom Pow

Puhdistuskuuri, päivä viisi.

En tiedä johtuuko tämä tästä detox-kuurista vai ihan vain ruokavaliosta ja liikunnasta, mutta minulla on tänään ollut ihan hyvä olo. Aloitin aamuni tunnin tanssihyppelyllä. Tein jälleen uuden playlistin Spotifyyn, koska vanhemmat listat alkoivat jo kyllästyttää. Olin pitänyt omista tanssitunneistani hieman taukoa juuri tämän ja penikkavaivojen takia. Kannatti antaa jaloille vähän lepoa, sillä nyt pystyi hyvin taas tanssahtelemaan ilman sitä hölmöä kipua!
   (Oon edelleen melko skeptinen tämän litkun suhteen kuitenkin. Onko kukaan teistä koskaan tehnyt vastaavaa puhdistuskuuria ja todella saanut hyviä tuloksia, tai tuloksia ylipäätään? Oon tässä pohtinut kuinka suuri osa vaikutuksista todella tulee tästä nesteestä ja kuinka paljon vaikutusta on "kuuria tukevilla" terveellisellä ruokavaliolla, säännöllisellä liikunnalla ja runsaalla veden juonnilla? Pääsisikö samoihin lopputuloksiin ihan ilman litkuakin? Löysin aiheeseen liittyvän artikkelin täältä, suosittelen tutustumaan jos kiinnostaa.)

Päivä 5: Nyt voi jo vähän muikeilla, syystä tai ilman.

Aika moni teistä on varmaan tutustunut Heiaheia!-nimiseen sivustoon, johon pääsee kirjautumaan mm. facebook-tunnuksillaan, kuten minä teen. Heiaheia! on siis eräänlainen netissä täytettävä liikuntapäiväkirja. Meidän suhde on ollut lyhyt ja kivikkoinen, sillä alussa se oli mielestäni vähän liian sekava ja jotenkin puutteellinen. Kesäkuun ajaksi hylkäsin sen täysin, mutta nyt heinäkuussa päätin kuitenkin palata siihen, pienistä ärsyttävyyksistään huolimatta. Tykkään kirjailla ylös liikkumisiani ja siinä mielessä Heiaheia on mainio, että siinä on hyvät treenitilastot ja lokit, joista näkee selkeästi paljonko ja milloin on tullut liikuttua minäkin viikkona. Mikäli teitä HeiaHeiasta löytyy ja tarvitsette jotakuta kannustamaan teitä, niin voitte lisätä minut kaveriksenne!


   PS. Black Eyed Peas on yllättänyt mut täysin. Se on onnistunut tekemään semmoisen määrän tanssittavia piisejä, ettei kukaan muu ikinä. Huhhuh! Tänään tanssin tämän tahtiin onnellisena:

4 kommenttia:

  1. oon itse kyllästynyt tohon heiaheiaan ennenkuin oon itse koittanut sitä. Omat liikunnalliset kaverit käyttää sitä "lesoillakseen" liikunnoillaan. Sinne on merkitty kaikki siivoomisesta shoppailuun ja 1 km pyöräilyineen. Sit ne kerralla lävähtää naamakirjan etusivulle. Voi olla ihan hyvä juttu, mutta tiettyjen ihmisten käyttämänä ärsyttää.

    Hei, pistin siulle pikkaisen haasteen blogini puolelle!

    VastaaPoista
  2. Sepä se. Sehän itseäkin ärsyttä, miten sovellus lyö facebookissa seinän täyteen ilmoituksia kysymättä sen kummemmin lupaa siihen. Onneksi sen saa asetuksista laitettua pois, kumpa vain ne lesoilijatkin malttaisivat laittaa... Huhhu.

    Kiitos haasteesta! Täyttelenpä kyselyn samantien. :)

    VastaaPoista
  3. Vooi, sinut olikin jo haastettu. Noh, haastoin samaan :)

    VastaaPoista
  4. Haha, samat sanat! Olisin haastanut sinut jos sinua ei olisi jo haastettu. :D

    VastaaPoista