keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

You won't get better 'till you're worse.

Puhdistuskuuri, päivä neljä.

Naama on puhjennut kukkaan. Se ei ehkä kuvasta kummemmin näy, mutta iho on täynnä pieniä näppylöitä ja finnejä, argh. Sainkin pari ehdotusta aiheeseen liittyen ja itsekin olen sitä jo pohtinut - ehkä tämä turvotus ja finneily tosiaan on vain sitä, että se kaikki paska puskee ulos ja kun kuuri on ohi, on oloni oleva parempi. En tiedä! Sen näkee sitten. Mutta paino ainakin oli tänään jälleen heilahtanut puoli kiloa alaspäin. Tällä hetkellä painan siis 102.5 kiloa.

Päivä 4: Datailuhetki kissani Leelon kanssa.

Tänään on ollut ihan hyvä päivä. Päivän liikunnat on vielä harrastamatta, ellei lasketa muutaman tunnin shoppailua ja kaupoissa ravaamista. Ajattelin tänään vielä testata erästä jumppadvd:tä, jonka sain aikoinani jumppamaton mukana. Dvd on lähinnä vain lojunut kaapin pohjalla käyttämättömänä, kunnes muutama päivä sitten sen paikansin. Mulla ei oo aavistustakaan millaista jumppaa läpyskä sisältää, mutta sehän nähdään kohta!
      Saatiin tosiaan hyviä uutisia. Ollaan jo hetken etsitty uutta asuntoa ja eilen saatiin kaupungilta tarjous eräästä kämpästä. Tänään kävin kyseistä asuntoa katsomassa ja totta hitossahan me se otetaan! Syyskuussa koittaa siis muutto, en malttaisi odottaa. Löysin kirppariltakin tänään aivan mielettömän hienot verhot uuteen asuntoon. Tästä nykyisestä ei ole koskaan oikein ehtinyt kehittyä kotia, joten odotan innolla, että uudesta asunnosta pääsen sellaisen tekemään. Uusi asunto on muutenkin aivan uskomaton. Siinä on 15 neliötä enemmän kuin tässä ja silti se on edullisempi, vaikka se sijaitsee vain puoli kilometriä kauempana keskustasta kuin tämä. Lisäksi siinä on iso parveke, johon voi kesäksi laittaa terassikalusteet tai vaikkapa riippukeinun. Oi että. Oon niin innoissani! Vaikka asia ei varsinaisesti laihduttamiseen liitykään, niin oli silti pakko päästä vähän hehkuttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti