lauantai 30. heinäkuuta 2011

Pärstäkuvia, pähkinöitä ja pyöryköitä.

Puhdistuskuuri, päivä seitsemän.

Vika päivä detox-kuuria. Painoa pudonnut kuurin aikana noin kilo, mutta luulenpa, että se olisi pudonnut joka tapauksessa, ilman litkuakin. En tiedä iskeekö huomenna jonkinlainen upeaakin upeampi olotila, mutta jos rehellisesti puhutaan, niin en oo koko kuurin aikana huomannut mitään selkeitä vaikutuksia. Toki iho on nyt paremmassa kunnossa mitä viikko sitten, mutta johtuuko se juomastani litkusta vai päivittäin juodusta parista litrasta vettä? Nii'in. Kuten aiemmin jo mainitsin, olen pohtinut olisiko samoihin tuloksiin päästy ihan ilman tuota nestettäkin. Kun järjellä ajattelee, en näe syytä miksei. Luulisi kenelle tahansa tulevan kevyempi olo kun syö lähinnä kasviksia, hedelmiä, kalaa ja pähkinöitä koko viikon ja jättää sokerin, maitotuotteet ja viljan pois? 

Summa summarum: En pysty suosittelemaan tätä puhdistuskuuria kenellekään, koska itse en varmuudella voi sanoa huomanneeni itse nesteen aiheuttamia tuloksia. Suosittelen kuitenkin kaikkia poikkeamaan joskus normaalista ruokavaliostaan ja kokeilemaan kuuria vaikkapa ilman tätä kyseistä nestettä, kuitenkin annettua ruokavaliota noudattaen! Heittäydy hulluksi ja jätä viikon ajaksi kokonaan maitotuotteet, sokeri, kahvi, alkoholi, valkoiset jauhot, kovat rasvat ja pitkälle prosessoidut tuotteet! Syö mielummin paljon kasviksia, marjoja, hedelmiä, kalaa ja pähkinöitä, runsasta veden juontia unohtamatta. En tietenkään varmuudella voi sanoa, johtuivatko itselläni parempi iho ja hitusen kevyempi olo tämän nesteen, runsaan liikunnan ja terveellisen ruokavalion yhteisvaikutuksesta, mutta järjellä ajatellen, uskon sen olevan mahdollista myös ilman kalliita litkuja. Kokeilkaa ainakin! Itse aion kyllä toistaa kuurin vielä joskus, mutta ilman MethodDrain Detoxia.


Päivä 6: Näistä kuvista ei ole varmaankaan
kovin vaikea päätellä kumpi puoli mun
naamasta on mielestäni kuvauksellisempi?

Päivä 7: Huomaako kukaan mitään eroa ekoihin kuviin?
Emmä ainakaan. Ja aina sama ilme, voi luoja.
Miksi edes lähdin tähän...

Nyt kun pakollisuudet ovat ohitse ja saitte ihastella pärstääni viimeisen kerran pieneen hetkeen, voinkin keskittyä taas ihan muihin asioihin. Kuten olen useaan otteeseen mainostanut, oon koettanut jättää turhat herkut vähemmälle. Oon kuitenkin alkanut korvaamaan karkkeja ja muita herkkuja kuivatuilla hedelmillä ja pähkinöillä. Tällä viikolla oon vetänyt erityisen paljon pähkinöitä ja oon samalla tutustunut Den Lille Nøttefabrikken -nimiseen tuotemerkkiin. Den Lille Nøttefabrikkenilla on erilaisia pähkinä- ja hedelmäsekoituksia, joista mun lemppareita on tällä hetkellä Go -nimiset, pienet 60 gramman pussukat ja hieman isompi Coco Loco -pussi, jonka sisältö koostuu kuivatuista hedelmistä ja erityisen hyvistä kookoskuutioista. Kuka tässä kaipaa karkkia kun voi napostella tällaisia (kohtuudella tietenkin)? Hintaahan näiltäkin tuotteilta löytyy, mutta se on valitettavan yleistä kun puhutaan pähkinöistä ja kuivatuista hedelmistä. Den Lille Nøttefabrikken tuo kuitenkin erittäin positiivista vaihtelua kauppojen pähkinä-kuivattu hedelmä -tarjontaan. Pusseja löytää ainakin CityMarketeista, muualla en oo näihin osannut vielä kiinnittää huomiota.

 
Coco Loco sopii erinomaisesti vaikka leffanaposteltavaksi.
Pienen kokonsa takia Go on helppo napata mukaan välipalaksi.

Ja pakko vielä loppuun kehaista Lunnin blogista löytämääni reseptiä. Eilen valmistin feta-kasvispyöryköitä ja ne maistuivat aivan hillittömän hyviltä. Taikinasta tuli pyöryköitä niin runsaasti, että siitä riitti kahdelle hengelle kahdeksi päiväksi ruokaa. Perunamuussin sijaan tein lohkoperunoita molempina päivinä. En oo ennen tehnyt kasvispyöryköitä itse, joten oon aika ylpeä onnistumisestani, vaikkei resepti vaikea ollutkaan. Ehdottomasti teen näitä uudelleen vielä joskus!

4 kommenttia:

  1. Noh, ehkä jätän testaamatta tuon litkun :D

    Blogissani on sinulle tunnustus :) http://neititekosyy.blogspot.com/2011/07/tunnustus.html

    VastaaPoista
  2. Sulla on todella kaunis (ja kuulas) iho :)

    VastaaPoista
  3. Blogissani on sinulle tunnustus :)
    http://finepieceofmind.blogspot.com/2011/07/eka-tunnustukseni.html

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon tunnustuksista Neiti Tekosyy ja Tuulenkosija. ♥

    Ja Ninni, voi kiitos! Luulen, että kamera hämää hitusen, mun iho näyttää kuvissa paljon paremmalta, mitä se oikeasti on. :)

    VastaaPoista