maanantai 2. tammikuuta 2012

Häpeällinen uusi alku.

No niin, nyt on tullut aika. Mittasin ja punnitin itseni. Tulos oli kova pala purtavaksi, vaikkei tullutkaan yllätyksenä... Meinasin jo jänistää paljastamasta, koska hävettää niin paljon, mutta antakoon tämä häpeä sitten vähän lisäpotkua sen ylimääräisen painon pudottamiseen.

Nykytilanne
Paino 106 kg (+6kg !!! alimmasta painosta tämän projektin aikana)
Pituus 166 cm
Tavoitepaino 65 kg

Mitat sentteinä ja muutos edellisiin mittoihin (syyskuun alku)
Kaula 38 (+1)
Käsi 38 (+1,5)
Rinta 112 (+2)
Vyötärö 90 (+2)
Napa 104 (+2)
Lantio 115 (+2)
Reisi 71 (+3)
Pohje 43 (+2)

...eli joo. Turvottu on, kaikin tavoin. Uskoisin, etten pelkästään joulun aikana ole lihonut yhtäkkiä kuutta kiloa, mutta useamman varmaan joo. Nämä kuusi kiloa ovat tulleet hiljalleen loppu vuoden aikana. Toivon, että noissakin kiloissa olisi muutama ihan turvotusta, mutta toisaalta kaksi viimeisintä viikkoa söin kuin porsas, joten en ihmettele vaikka olisivat "pysyviäkin". Tai no, pysymään ne eivät tule, sillä minä aion ajaa ne pois, aion pistää läskin sulamaan!

Harmittaa kieltämättä aika rankalla kädellä. Kuinka pienillä asioilla tämänkin olisi voinut välttää? No, jos jotain positiivista halutaan hakea, niin sentit ei oo ihan kohtuuttomasti lisääntyneet, etenkin kun vertaa tuohon huikeaan kilomäärään... Huh. Tässä on nyt kyllä oivallinen itsetutkiskelun paikka.

Aloitin jälleen uuden liikuntahaasteen. Suoriutumistani voi käydä kurkkimassa täältä, yksi merkintä viime öisellä kävelyllä sinne on jo ansaittu!

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä! :) Eiköhän tuossa nesteitä ole jonkin verran, joten ei muuta kuin yrittämään, kyllä ne sieltä karisevat!

  VastaaPoista
 2. Kiitos tsempistä. :> Toivotaan, että lähtevät nopeasti. Ainakin sain syyn taas paneutua kunnolla tähän projektiin...

  VastaaPoista
 3. Täältäkin hirmusti tsemppiä, sentit kertoo sen, että taitavat kuitenkin nesteitä olla pääosin, normiarkeen vaan äkkiä kiinni ja rutiinit kehiin :)

  VastaaPoista
 4. Höps, minusta ei ole mitään häpeällistä uudessa alussa. Nolommat ovat projektiblogit, jotka vain kuihtuvat ajan kanssa.

  VastaaPoista
 5. Älä ihmeessä häpeä. Ennemmin sinun pitäisi olla ylpeä, että tulet raportoimaan tilanteen ja olet valmis jatkamaan siitä. Silloin olisin huolissani, jos et välittäisi enää jatkaa. Tuossa kuudessa kilossa on varmasti osin nesteitä, joten ainakin alkuun kilot lähtevät nopeasti. Kovasti tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 6. Kiitän kaikkia kannustamisesta. :) Nopeasti pari kiloa on kadonnutkin, nyt jää nähtäväksi missä vaiheessa pudotus taas hidastuu.

  VastaaPoista