maanantai 9. tammikuuta 2012

I don't feel like dancing, no sir, no dancing today.

Aikomuksena oli tänään lähteä bodyjamiin, mutta iltapäivällä iski sellainen ei-huvita -olo, että päätin vain suosiolla kömpiä peiton alle lukemaan kirjaa. Lupasin kuitenkin miehekkeelle viedä hänet illalla kävelylle, joten sinnehän sitä sitten suunnattiin, kun olin saanut tarpeeksi kauan piileksiä pahalta maailmalta Kultaisen kompassin ja pähkinäcocktail-pussin seurassa. Tykkään aika paljon lukea fantasiaa ja voin suositella tätä Universumien Tomu -trilogiaa kaikille muillekin fantasiakirjallisuudesta pitäville. Nyt on varmaan kolmas tai neljäs kerta menossa, kun luen nämä kirjat läpi.

Lenkillä oli oikein mukavaa, ulkona oli ihanan kirpeä pakkassää ja pääsin testaamaan sekä uutta ulkoilukerrastoa, että uutta kuoritakkiani. Kylmä ei tosiaan tullut ja ulkona tuli viihdyttyä tunnin ja 50 minuutin verran. Ei paha siis. Sykemittari oli mukana ja kaloreitakin paloi 911. Ei haitanne siis lainkaan, vaikka tanssitunti vaihtuikin pitkään kävelylenkkiin! Tajusin muuten tänään, että eräs haaste lähti heti alkuunsa menemään pieleen, nimittäin "Venyttele kolme kertaa viikossa". Tällä viikolla on tullut venyteltyä vain kahdesti. En tiedä pitäisikö haastetta helpottaa tai muuttaa jotenkin, sillä tuntuu vähän hölmöltä kun tietää jo näin alussa, ettei tule haastetta täydellisesti suorittamaan. Tämäkin haaste sopisi paremmin ehkä sellaiseksi yleistavoitteeksi, johon olisi hyvä pyrkiä. Senpä takia muokkasinkin haasteen vastaavaksi: "Venyttele jonain viikkona vähintään vartin verran joka päivä!" Toki pyrin edelleen venyttelemään vähintään kolmesti viikossa, mutta mikään haaste ei nyt tämän takia ainakaan kaadu.

Takana ihan hyvä päivä ja viikko. Tietenkin risteily toi omanlaisensa tauon tähän herkkulakkoon, mutta karkkilakko on edelleen pitänyt ja pitää. Uskon, että ensi viikosta tulee vielä parempi, kun pystyy koko viikon keskittymään terveellisiin elämäntapoihin keskeytyksettä. Nyt ajattelin kömpiä jälleen vällyjen väliin lueskelemaan. Hyvää yötä ja mahtavaa alkavaa viikkoa lukijoilleni!


3 kommenttia:

 1. Kultainen kompassi on minunkin suosikkejani :) Aina välillä kyllä rauhallisempikin liikunta tekee hyvää, aina ei tarvitse painaa hiki hatussa. Pitäisi minunkin joskus saada kaveri mukaan kävelylle, yksin siitä ei oikein tule mitään.

  VastaaPoista
 2. Oot joskus suositellu mulle tuota Universumien Tomu -sarjaa ja se onki mun lukulistalla :). Olisin alottanu lukemaan niitä jo aiemmin, mutta se eka kirja tuntuu olevan koko ajan lainattuna, joten odottelen vain, että saisin sen käsiini!

  VastaaPoista
 3. Rakastan Universumien Tomuja! Olen lukenut ne monta kertaa ja ne ovat ehdottomia fantasialemppareitani Harry Pottereiden ohella.

  Harmi vain että trilogia ei ole saanut ainakaan Suomessa arvoistaan suosiota. :/

  VastaaPoista