perjantai 27. tammikuuta 2012

Herkkujuttuja.

Muhun on iskenyt laiskamato. Eilen oli mökötyspäivä, tänään vain laiskottaa. Ja koska aamulla oli myös tosi kipeä olo, päätin tehdä aamupalaksi hedelmäpommi-smoothien (kas kummaa, smoothieita, enpä olekaan hetkeen käsitellyt niitä blogissani lainkaan! ...jjep.) Mun piti ottaa yksityiskohtaiset kuvat tekovaiheista, mutta otin sitten vain tämän:


6 desiä hedelmiä ja marjoja, 
sisältää yhden omenan ja pakkasesta mangokuutioita, 
banaania ja mansikoita.
(Pahoittelut kuvanlaadusta, puhelimen vika.)

Unohdin tosiaan ottaa muut kuvat. Olin ehtinyt kiskoa smoothien naamaani kun muistin, että äh, valmis annos olisi edes pitänyt kuvata. Vaikka tuskinpa ketään olisi edes kiinnostanut. Hedelmien ja marjojen lisäksi smoothieni koostui 2,5 desistä maustamatonta jogurttia, 0,5 desistä maitoa ja 2 ruokalusikallisesta kauraleseitä. Nomnom. 

Vinkki: Mainio tapa käyttää pian pilalle menevät banaanit on pilkkoa ne siivuiksi ja pakastaa ja käyttää myöhemmin mm. smoothieissa! Oon ite niin hupakko, että ostan aina liian ison tertun banaaneja ja lopulta liian monta banaania jää syömättä, koska ovat ehtineet mennä pilalle. Edellisen erän pilalle meneviä banskuja pelastin juuri näin. Tulevatpahan käytetyiksi, eikä smoothieihin tarvitse erikseen jääpaloja, kun käyttää jäisiä hedelmiä. :)


Ja tässä on yleisin herkkucombo, joita oon iltaisin nautiskellut. Yksi omena pilkottuna ohuiksi siivuiksi, muutama kuivattu ananaspala ja muutama pekaanipähkinä. Lisäksi vaniljateetä hunajalla. Eihän tässä edes osaa kaivata mitään suklaakakkuja tai muita herkkuja, kun on tämmöisiä, hyviä ja terveellisiä vaihtoehtojakin.

4 kommenttia:

  1. Oi, hedelmäsmoothiet on niin hyviä mut ite on liian laiska tekemään... On niin ärsyttävää ruveta pesemään sitä blenderiä! Mut siinä kyl saa kerralla paljon päivän tarpeellisista kasvikunnan tuotteista :)

    VastaaPoista
  2. Tuo vika kuva on inspiroiva. Se jotenkin inspiroi mut tänään ostamaan vaan terveellisiä snacksejä kaupasta. Ja muutenkin. Pitäisi pitää mielessä se, että jälkiruoaksi voi ihan hyvin juoda maukasta teetä ja keskittyä sen tuoksuihin.

    Sä pahoittelit tosta kuvan laadusta, mut mun mielestä se on ihan särmikäs kuva, vähän sellanen nostalginen. :)

    VastaaPoista
  3. Mulla kans jää lähes aina kamera unholaan kun värkkään jotain keittiössä... ja sekös harmittaa. :(

    VastaaPoista
  4. Alkoi tehdä mieli syödä hedelmiä..:)

    VastaaPoista