sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Viikkokatsaus ja venyyttelyä.

Viikko on jälleen mennyt ihan mukavasti, vaikka paino ei olekaan hilautunutkaan alaspäin. Ihmettelen kyllä vähän tätä junnaamista, koska olen liikkunut jälleen paljon ja olen syönyt hyvin. Yhden ainoan pullan söin eilen, mutta muuten olen onnistuneesti pidättäytynyt muista herkuista. Käsittämätöntä. Kaloritkaan eivät ole paukkuneet, vaan ennemminkin jääneet vähän vajaiksi. Missä tulokset?!

Tämän viikon liikunnat:
ma - danzation 1h
ti - tanssiteema: voguing 1h
ke - kävely 45min, jumppa 45min
to - lepopäivä
pe - venyttely 50min
la - zumba 1h
su - bodyjam 1h, venyttely 40min

Yhteensä 7 tuntia.

Tämän hetkinen fiilis on oikein mainio. Kävin illalla tosiaan jammailemassa ja en oo varmaan hetkeen ollut niin hikinen. Syytän kyllä ilmastointia, joka ei ilmeisesti ollut päällä. Muuutta, kyllä kaloreitakin näytti sykemittarin mukaan palaneen 860! Huh. Oli mukavaa ja oon tyytyväinen, että sain raahattua ahterini sinne. Vaikkakin jälleen tunnin jälkeen näytin siltä kuin olisin koko sen ajan roikkunut pää alaspäin. Oli nimittäin hieman punainen naama. Hihi, mahdoinpa näyttää hassulta.

     Toinen asia mikä tekee olon mukavaksi on miehekkeen kanssa yhdessä tehty pitkä venyttelytuokio. Perjantaina mies oli itse niin jumissa, että pyysi minua vetämään hänelle jonkinlaisen venyttelysession, joka päättyisi ihan kunnon rentoutukseen. Himmennettiin valoja ja raivattiin tilaa lattialle, laitettiin rauhallista musiikkia soimaan ja venyteltiin varmaan ainakin 50 minuutin ajan. Minä neuvoin venyttelyliikkeet, toisinaan mieskin sai näyttää omiaan ja lopuksi rentouduttiin vain makoilemalla pimeässä, rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Kokemuksesta jäi tosi hyvä mieli ja päätettiinkin toistaa se jatkossa vähintään kerran viikossa. Sama tehtiin tänäänkin, tosin hieman lyhyempänä. Venyttelyyn käytettiin tänään aikaa noin 40 minuuttia ja tämän kappaleen tahtiin lopussa rentouduttiin:


Rakastan tätä kappaletta todella paljon. Se tuo aivan uskomattomia tunteita pintaan.

Suosittelen kyllä kokeilemaan. Tästä venyttelysessiosta sain itsekin taas uutta intoa haaveilla personal trainerin tai ryhmäliikuntaohjaajan työstä. Ehkä vielä joskus... :)

PS. Jee Haavisto, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti