lauantai 11. kesäkuuta 2011

Auringon tuoksuinen iho.


Ihania, aurinkoisia päiviä. Oon löytänyt uimisen riemun uudestaan. Tänään kävin kahdesti uimassa ja samalla yritin ottaa kaiken mahdollisen irti, koetin jumpata vedessä ja luulen sen toimivan, koska paikat on jo hieman kipeät. Oon niin onnellinen tällä hetkellä. Olisi ihanaa jatkaa uimista myös sitten Jyväskylässä, mutta oon vielä sen verran epävarma ja häpeissäni vartalostani, että voi olla, etten uskaltaudu edes hiljaiselle rannalle, jos siellä on yksikään ylimääräinen ihminen. Harmi sinänsä. Mutta täällä aion kyllä ottaa kaiken mahdollisen irti ja uida niin kauan kuin kelejä vielä riittää.

Helle oli tavallaan hienoa, mutta oon myös iloinen, että lämpötila on tän illan aikana pudonnut ihan siedettäviin lukemiin. En oo pariin yöhön kyennyt nukkumaan kunnolla, kun tää huone on ollut niinkuin pätsi. Nyt onneksi täällä pystyy jo oleilemaan hikoilematta jatkuvasti, ehkä unikin maittaa hieman paremmin, kun ei oo niin läkähdyttävän kuuma kokoajan.Tänään yllätyin jälleen iloisesti, sillä painoa oli pudonnut, vaikkakin vain 300 grammaa. Aamulla näytti siis 104.7 kg. Pudotuksen aiheuttamaan hyvänolon tunteeseen jää koukkuun! Joka aamu toivoo, että luku näyttäisi vähemmän ja sit vähän hölmösti pettyy, jos ei. Ehkä pitäisi opetella siitä tavasta pois, ettei tarvitsisi pettyä kokoajan, koska eihän aina asiat mene niinkuin haluaisi.

Huomenna onkin sitten jännä päivä, kun kahvitellaan perheen ja muutamien tuttujen kesken allekirjoittaneen valmistumista artesaaniksi. Äiti on leiponut voileipäkakkua (droooooooool ;__________;;<3) sekä makeaa kakkua ja itse valmistin kinkkupiirakkaa tänään. Voi ei, mitähän huomisesta tulee. Oon kuitenkin jo reippaan viikon ollut kunnolla ja syömättä mitään sen kummempiä herkkuja, joten ehkä mä vähän voin herkutella huomenna. Mut kohtuus, kohtuus, kohtuus, kohtuus... täytyy muistaa. Kohtuus.

Oletteko muuten huomanneet, että ulkona vietetyn, lämpimän ja aurinkoisen päivän jälkeen iho tuoksuu ihan erilaiselta? Oon itse alkanut kutsua sitä auringon tuoksuiseksi ihoksi. Rakastan sitä, siinä on jotain hyvin miellyttävää.(kuvat: weheartit.com)4 kommenttia:

 1. Aina kun mies on ollut lenkillä sanon hänen tuoksuvan auringolta.... : )

  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Monet laihduttajat punnitsee viikottain painoaan, että jokainen, ihan normaali päivittäinen, painonheittely ei tunnu sydämessä ;)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, mää kaipaankin hieman jännitystä elämään. ;)

  VastaaPoista
 4. Ei mää ainakaan haluais punnita vaan kerran viikossa, oispa tylsää semmonen :---------(

  VastaaPoista