torstai 9. kesäkuuta 2011

Pikapäivitys

Terveisiä Sallasta. Täällä on ihan sairaan kuuma! En muista ees lapsuudessani olleen näin kuumia kelejä kesällä, varsinkaan näin aikaisessa vaiheessa. Mä kävin jopa uimassa (!!!) tänään, 9. päivä kesäkuuta. Kolme vuotta sitten mun lakkiaisten aikaan järvessä oli vielä jäät. Ja edellisellä viikolla isän oli pitäny hajotella lumikasoja, että sulaisivat nopeammin pois. Ja hyvä jos edes koivuissa oli pienet silmut. Nyt täällä on ihan kesä ja vesi oli melkein lämmintä! En voi uskoa tätä todeksi.

Ei tosiaan ole hirveästi tehnyt mieli istuskella lisää lämpöä hohkaavan koneen ääressä, kun nytkin, tuulettimen huutaessa vieressä, tuntuu tukahtuvan tähän. Siksi nopea päivitys ja lisää sitten myöhemmin. Helle vie aikalailla kaikki mehut, joten mieli ei oo tehnyt muuta kuin loikoilla aurinkotuolissa ja siemailla kylmää vettä, lueskella kirjaa. Kävin eilen kyllä kokeilemassa vanhoja rullaluistimia, mutta voitte varmaan kuvitella miten se luonnistui, kun viimeksi sitä harrastin ainakin 30 kiloa kevyempänä. Ja eihän ne suojavarusteetkaan enää niin hyvin mulle sopineet, eh... En kovin pitkää lenkkiä viitsinyt puutteellisilla varusteilla tehdä, joten palasin aika nopeasti takaisin. Tänään tosiaan kävin uimassa, mutta sekin oli sellaista epämääräistä räpiköintiä, jota tuskin hirveän liikunnalliseksi voi sanoa.
      Kuten uumoilinkin, kotona iski valtava laiskuus (syytän siitä myös hellettä) ja hirvittävä napostelun tarve. Käyn yhtenään availemassa kaappien ovia jos löytäisin sieltä jotain, mutta yritän jatkuvasti hillitä itseäni ja tähän asti voin olla ihan hyvillä mielin, sillä mitään huonoa retkahtamista ei ole tullut. Tänä aamuna sain kiljahdella riemusta käydessäni vaa'alla, sillä paino on palannut takaisin harhareissuiltaan 105 kiloon. Eli tän viikon pudotus oli +-0, mutta oon ihan iloinen silti, ettei se ainakaan ole enää noussut. Eilen nimittäin näytti illalla 107 kiloa, mikä hieman pisti masentamaan. Jännä kuitenkin miten paljon voi päivänkin aikana paino heilahdella. Mutta tästä ei ole suunta muuta kuin alaspäin, toivottavasti.

Nyt sammutan tän koneen hönkimästä tänne lisää kuumaa ilmaa, joten palaillaan taas myöhemmin!

3 kommenttia:

  1. Tällaisilla helteillä nestetasapaino aiheuttaa varmasti painonheittelyä. Muista juoda paljon nestettä ja suoloja myös vastapainoksi!!

    VastaaPoista
  2. Heippa!

    Hienoa, että jaksat olla positiivinen ja uskoa tulosten saamiseen, kun itsekin saisi tuollaisen vaihteen silmään.... : )

    Olen miettinyt juuri tuota kuumuutta: aiheuttaisiko tosissaan tökkimistä painossa?

    VastaaPoista
  3. Kyllähän nestettä kertyy kuumalla säällä.

    Hyvä ettei plussaa ole tullut (toisin kun allekirjoittaneella :S )

    VastaaPoista