maanantai 2. huhtikuuta 2012

B L O G I M I I T T I

Blogimiittiä on nyt suunniteltu tovi ja vihdoinkin on jotain kerrottavaa!

(kuva: weheartit.com)

Blogimiitti järjestetään Jyväskylässä lauantaina 5. päivä toukokuuta, 2012. Suunnitelmissa on tavata noin puolen päivän aikaan matkahuollon edessä, tehdä yhteislenkki kävellen Jyväskylän kauniissa maisemissa, jonka jälkeen aiomme suunnata Sohwiin syömään. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Ilmoittautuminen osoitteeseen niinacmon@hotmail.com 29.4.2012 mennessä. Tämä siksi, että tiedän varata tarpeeksi paikkoja pöytävaraukseen. Ilmoittakaa samalla millä olette tulossa ja mistä, jotta voidaan sumplia aikatauluja. Tavoitteena on saada tapahtuma korkatuksi puolen päivän aikaan, joten jos tulette junalla tai bussilla, niin kertokaa myös mihin aikaan olette perillä.

Tapahtuma myös facebookissa (vinkatkaa jos tapahtuma ei näy teille). Koska paikalle tulee ihmisiä eri puolelta Suomea, voitte tapahtumasivuilla vaikkapa sopia yhteiskyytejä.

Jee, kaikki mukaan! Ja pistäkää tää kiertoon. :)

2 kommenttia:

  1. Saanko kopsata tän omaan blogiin?

    Itse oon tulossa, mutta muodon vuoksi pistän sähköpostiinkin sulle ilmottautumisen niin pysyt laskuissa mukana. Tosin tuskin meille nyt mitään super määrää ihmisiä tulee, mutta kuiteski ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki saat! Täytyykin lisätä tuohon, että pistäkää kiertoon :)

      Poista