sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Jännittäviä aikoja.

Palattiin hetki sitten reissusta. Oli oikein mukava viimehetken lomailu, sillä huomenna alkaa aivan uudenlainen arki. Taisin jokunen aika sitten mainita, että pääsen töihin (tai työelämävalmennukseen, jos rehellisiä ollaan) nyt huhtikuun alussa. Toivon, että tästä poikisi myös oikeita töitä jossain vaiheessa, mutta olen kyllä iloinen siitä, että saan näin alkuun edes sitä työkokemusta ja jotain järkevää rytmiä elämään. Uskon myös, että kunhan pääsen näyttämään potentiaalini, niin he eivät vain voi olla ottamatta minua töihin tämän kolmen kuukauden jakson jälkeen!

Mua jännittää aika paljon. Arki muuttuu tosiaan ihan hurjasti ja minun on opeteltava aamuvirkuksi, jota en ole oikeastaan koskaan ollut. En ole vielä varma millaisia työpäiviä mulla tulee olemaan jatkossa, mutta huomenna työni alkavat seitsemältä, joten herätys on viideltä. Vuodet ovat kai jonkin verran minuakin muuttaneet järkevämmäksi, sillä oon tällä viikolla yrittänyt tieten tahtoen muuttaa unirytmiäni paremmaksi ja helpommaksi huomista ajatellen. Tänäänkin heräsin jo kuudelta, joten toivottavasti unta ei ihan hirveästi tarvitse odotella tänään. Vai viekö jännitys kuitenkin voiton, se jää nähtäväksi...

Uskoisin, että uusi arki helpottaa tätä painonpudotustakin. Maaliskuu on suoraan sanottuna mennyt vähän kehnosti, koska on tullut reissattua niin paljon ja silloin en juurikaan kykene herkkuja vastustamaan. Nyt kun tiedossa ei ole mitään, mikä voisi projektiani hidastaa tai itsekuriani järkyttää, uskon, että kaikki lähtee taas sujumaan paremmin. Odotan jo innolla sitä, että saan pyöräni korjattua ja pääsen päivittäin polkemaan 12 kilometrin työmatkat. Oon myös ihan mielissäni suunnitellut terveellisiä eväitä töihin. Huomiselle oon varannut yhden danonen juotavan jogurtin, appelsiinilohkoja, banaanin ja aamulla teen ehkä muutaman sämpylänkin mukaan. Oon vielä vähän epävarma onko mulla edes kunnollista ruokataukoa, joten nuo on helppo vetää naamaan lyhyemmälläkin tauolla. Olisiko teillä mitään vinkkejä terveellisistä ja nopeista eväistä? Olen miettinyt, että joskus voisin ottaa mukaan niitä tekemiäni pitaleipiä, jotka sitten täyttäisin jollain hyvällä ja terveellisellä. Ideoita täytteiden suhteen otetaan myös vastaan! Millä te täyttäisitte omat pitanne?

Mua muuten harmittaa ihan vähän, että ilman tuota flunssailua, olisin saanut kevään liikuntahaasteen suoritettua kuukauden etuajassa. Oon nimittäin nyt saanut suoritettua haastepäivistä 59/60. No, onhan tuo varsin hyvä noinkin ja päivä sinne tai tänne. Mutta silti! Leikkimielisenä tavoitteenani oli saada haaste suoritettua maaliskuun loppuun mennessä ja se ei ihan onnistunut. Ei kuitenkaan kauas jäänyt, joten en viitsi itseäni hirveästi soimata. Haha.

(kuva: weheartit.com)

Juttua riittäisi ihan hirveästi, mutta en halua kyllästyttää teitä pitkällä kilometripostauksella täynnä kohtalaisen turhaa lätinää. Ja mun on sitä paitsi alettava valmistautua huomiseen ja mentävä kohta nukkumaankin. Toivottakaa mulle onnea! Peukut pystyyn, että kaikki menee hyvin.


6 kommenttia:

 1. Tsemppiä ekaan työpäivään. Mä olen muutama vuosi sitten päässyt töihin just työvoimapoliittisen koulutuksen kautta (johon kuului harjoittelujakso). En tiiä onko se ihan sama kuin tuo valmennus, mutta varmaan sinnepäin?

  VastaaPoista
 2. Moikka! Löysin tänne Jennin (Projekti -20) blogilistalta. :) Mun mielestä hyviä eväitä on esim. rahkan ja raejuuston sekoitus (kuulostaa ällöltä, mutta se raejuusto uppoo sinne hyvin) esim. mehutiivisteellä / hillolla / marjoilla makeutettuna ja esim. hasselpähkinärouheella ja seesaminsiemenillä höystettynä - täyttää ja pitää hyvin nälkää. Samoin mantelileipä ja juustoleipäset täyttää kivasti ja toimivat ilman sen ihmeempiä täytteitä + saa vetäistyä kitusiin vaikkei olis kummonenkaan tauko. (Ohjeet: http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=303, http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=196)

  Tsemppiä töihin! :)

  VastaaPoista
 3. Suuret tsemppaukset ja peukut on pystyssä!! :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti ensimmäinen työpäivä sujui hyvin. Mukavan positiivisesti suhtaudut tähän elämänmuutokseen. Toivottavasti päivärytmin tasaantuminen helpottaa tätä toista urakkaasikin. Tsemppiä!

  Hyvin olet saanut liikuntapäiviä kerättyä. Onnea!

  VastaaPoista
 5. Vau, toivottavasti kerrot tänään millainen ensimmäinen työpäiväsi oli! Kuullostaa mukavalta nuo työmatkat pyöräillen, minäkin pyöräilen tosin matkaa taitaa olla alle kilometri :D
  Eväistä itse olen aikaisemmin todennut hyväksi (jos talosta löytyy vedenkeitin) niin ne eloveenan kaurapuuro pussit. Itse tykkäsin kovasti ja jos oikein muistan kaurapuuron kuluttamiseen menee enemmän kaloreita kuin se tuo tullessaan. Jostain kuulin että sisältävät todella paljon piilo sokeria, mutta niinhän se jugurttikin tekee.
  Jään odottelemaan työkuulumisiasi :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on eväänä usein raejuusto-hedelmäsalaatti. Eli raejuustoa ja hedelmiä oman maun mukaan. On hyvää ja pitää nälkää :)

  VastaaPoista