lauantai 7. huhtikuuta 2012

Kaikki muu paitsi puutarhanhoito on turhaa, eikä sekään ole niin tärkeää.

Elämä on täynnä yllätyksiä, eivätkä ne ole aina niinkään iloisia... Asiat muuttuu, tilanteet elävät, tärkeysjärjestykset vaihtavat paikkaa. Tällä viikolla on tapahtunut paljon, vaikkei kuitenkaan. Olen itkenyt, hymyillyt, jännittänyt, pelännyt ja toivonut. Olen itse hakenut muutosta tilanteeseen, johon en ollut tyytyväinen, mutta toisena hetkenä olen alistunut tunteideni kulutettavaksi. Elämässä tulee tilanteita, joihin ei voi vaikuttaa itse, tilanteita, jotka vetävät hetkessä maton alta. Omalla positiivisella asenteella pääsee kuitenkin pitkälle ja sen avulla voi nousta synkimmänkin toivottomuuden syövereistä.

(kuva: weheartit.com)

Jo on mystistä, myönnän. Tyydyn vain selittämään, että tämä viikko on ollut aika raskas, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Uuteen arkeen ja työhön ottaa oman aikansa sopeutua, enkä kuollaksenikaan ole saanut itseäni liikkeelle, vaikka aikaa olisi ollut. Oman osansa energiasta vei alkuviikosta tulleet huonot uutiset. Ja se, että tajusin olevani väärässä paikassa, väärään aikaan. En jäänyt kituuttamaan huonoon tilanteeseen, vaan päätin tehdä asioille jotain, vielä kun siihen oli mahdollisuus. En voi enempää valaista asiaa, kuin että ensi viikolla aloitan työelämävalmennuksen toisessa paikassa, joka tukee paremmin omia tavoitteitani ja suunnitelmiani. Tässä aiemmassakaan paikassa ei sinänsä ollut mitään vikaa, se ei vain ollut sitä mitä oletin.

Minua ärsyttää tällä viikolla tyhjyyttään ammottava Heiaheia, mutta puolustuksekseni on sanottava, että uusi työ on ollut fyysistä ja siksi kai veto onkin ollut pois iltaisin. Nyt lomalla tosin en voi syyttää muuta kuin omaa laiskuutta... But I'm working on it. 

Miten teillä on pääsiäispyhät sujuneet? Itse olen viettänyt aikani suurimmaksi osaksi yksin, mutta ei se toisaalta haittaa, tänään ainakaan. Mukavaa toisinaan olla kaikessa rauhassa, ilman kiirettä, omassa hurmaavassa seurassaan. Ulkona on todella kaunis sää ja hetki sitten kävin parvekkeella laittamassa yrttejä kasvamaan. Basilikaa, oreganoa, persiljaa ja rairuohoa näin vähän myöhässä... Aurinko lämmitti jo mukavasti, että eiköhän se kesä sieltä vielä tule. Can't wait.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti