maanantai 16. huhtikuuta 2012

How you been? I've been cruisin'!


Olin tänään ahkera ja poljin pyörällä töihin. Matkaan meni reilu tunti eli puolisen tuntia suuntaansa. Varsinkin menomatka oli melkoisen tuskan takana, kun tuntui, että reitti oli ylämäkeä, alamäkeä, ylämäkeä, alamäkeä, ylämäkeä, ylämäkeä, ylämäkeä, ylämäkeä... Töihin tullessa olin ihan hengästynyt ja hikinen, mutta onneksi olin varannut sen verran aikaa, että ehdin ennen töiden alkua vähän ehostaa itseäni - asiakaspalvelutyössä kun ei ihan hyvällä katsota, jos olet ihan räjähtäneen näköinen. Paluumatkan menin toista reittiä, vaikka matka pitenikin muutaman kilometrin. Silti reitti oli helpompi (siinä oli vähemmän rankkoja ylämäkiä), joten taidan käyttää pelkästään sitä jatkossa. Aika hauska sinänsä jälleen huomata oman kuntonsa kehittyminen. Kun muutama vuosi sitten kierrettiin tuo sama reitti järven ympäri, aikaa meni lähemmäs puolitoista tuntia, ellei enemmänkin. Nyt selvitin senkin tunnissa! Hahaa. Olen ylpeä itsestäni.


Jyväskylässä muuten järjestetään valtakunnallisen pyöräilyviikon I Want to Ride My Bicycle!-päätapahtuma lauantaina 5.5.2012. Keskustan kävelykadulla on koko päivän erilaisia tapahtumia, muotinäytöksiä, pyöräkirppareita, tanssiesityksiä... Kannattaa käydä tsekkaamassa, jos kiinnostaa! Itse ainakin oon menossa. Samana päivänä on myös blogimiitti, jonne kaikki kiinnostuneet ovat edelleen tervetulleita. Tulemme porukalla varmasti vierailemaan myös pyöräilyviikon avajaisissa, minkä lisäksi teemme kävelylenkin ja käymme syömässä Sohwissa. Lisäinfoa miitistä saa minulta, heitä vaikka s-postia osoitteeseen niinacmon@hotmail.com, jos jokin askarruttaa mieltäsi.

Muita tulevia tapahtumia Jyväskylässä on muunmuassa 25.-27.5.2012 järjestettävä HipHop Finland 2012, jota aion ehdottomasti mennä seuraamaan itsekin. Toinen, mihin aion peräti osallistua on Yläkaupungin Yö 19.5.2012. Vielä ei ole varmaa milloin tapahtuu ja missä, mutta hyvin todennäköisesti tulemme esittämään Työmaa Force -teatteriesityksemme jossakin päin yläkaupunkia. Lupaan mainostaa lisää, kunhan olen hieman fiksumpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti