torstai 29. maaliskuuta 2012

Juoksukouluun?

"Kevät houkuttelee lenkkipoluille − mitä jos aloittaisit tänä vuonna lenkkikauden ammattilaisen opastuksella?"

(kuva: weheartit.com)

Sain sähköpostiini mielenkiintoisen viestin ja ajattelin vinkata siitä teille, koska uskon kiinnostuneita löytyvän. Itse en vielä koe olevani valmis juoksuharrastukseen, koska ylipainoa löytyy edelleen vähän turhan paljon, enkä ole juoksemisesta juuri nauttinut normaalipainoisenakaan. Aion kyllä vielä jonain päivänä kokeilla sitä, mutta se aika ei ole nyt. 

Joka tapauksessa, Vahinkovakuutusyhtiö If ja Suomen Urheiluliitto järjestävät yhteistyössä juoksukoulun, joka sähköpostin mukaan tuo huippuvalmentajien tuen tavallisen lenkkeilijän ulottuville. Ilmaiseen juoksukoulun voi hyödyntää tykkäämällä juoksukoulun facebook-sivusta. Näin saat harjoitusohjelman ja hyödyllisiä vinkkejä koulun valmentajilta, Samuli Vasalalta ja Kari Ahoselta. Treenit alkavat 1.4., joten käyhän tykkäämässä jos kiinnostuit!

2 kommenttia:

  1. Mie sain tän sähköpostin kanssa ja kävin tykkäämässä. En ehkä terveydentilani huomioon ottaen pysty tuota nyt aloittamaan, mutta ainahan vinkkejä ja muita on kiva käydä lukemassa. Ehkä niitä voi sitten hyödyntää jotenkin muuten tai myöhemmin elämässä :)

    VastaaPoista
  2. Hei, missäpäin asut? Turussa on aivan mahtava juoksukoulu Vauhtisammakot. Siellä on erilaisia ryhmiä eri kuntoisille. Aloittelijoista maratoonareihin. Itse oon käyny vuoden ja tykkään tosi paljon.

    Anni

    VastaaPoista