sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

What's up, buttercup.

Ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia edelliseen kommentoineita. Kiitos kannustuksesta, olette ihania.

Olen edelleen vähän hukassa, enkä ole oikein saanut koottua itseäni. Tiedän, että avaimet ovat omissa käsissäni, mutta en löydä niille paikkaa, en saa ajatuksiani selkeiksi tai motivaatiota kohdalleen. Tiedän, mitä minun pitäisi tehdä, mutta palaset eivät vain loksahtele paikoilleen. Siksi otankin pienen aikalisän ja yritän sinä aikana pistää asiat ja ajatusmallit taas kuntoon.

Jotain on sentään tapahtunut viikon aikana, muutoksia, joilla uskon olevan positiivinen vaikutus elämääni ja tähän projektiin. Huhtikuun alusta alkaen elämääni tulee taas rytmiä, jotain järkevää tekemistä. Ei, en oikeita töitä ole saanut, mutta aloitan työelämävalmennuksen, mistä toivottavasti on tulevaisuuttakin ajatellen hyötyä. Tämän hetkistä rahatilannetta se ainakin parantaa jonkin verran ja uskoisin, että säännöllinen päivärytmi auttaa myös tässä projektissa. Motivaatiota tuo myös suunnitella terveellisiä eväitä töihin. Ja kunhan tiet sulavat pyöräilykuntoon (ja saan korjattua pyöräni), voin pyöräillä töihin. Matkaa sinne ja takaisin on yhteensä sellaiset 12 kilometriä. Se tuo ihan mukavan lisän päivittäiseen liikuntaan, kun vielä aion Killerilläkin käydä ahkerasti töiden jälkeen. Viimeistään siinä vaiheessa näkyviä tuloksia luulisi syntyvän, kun pistän ruokavalionikin kuntoon. 
Toinen muutoksen kohteeksi joutunut asia on hiuskuontaloni. Se oli oikeastaan hetken mielijohde, lähes spontaani päätös. Tässä ennen ja jälkeen kuvat:


Ennen...
...ja jälkeen.

Kyllästyin tuohon reuhkaan, joka ei ollut enää kovin hyvässä kunnossakaan. Siksi päätin käydä leikkauttamassa keveymmän kesätukan itselleni ja olen aika tyytyväinen. Tarkoituksenani oli kasvattaa tukkaa, mutta koin olevani niin umpikujaisessa tilanteessa vanhojen hiusteni kanssa, ettei tässä muuta vaihtoehtoa ollut. Aluksi oli kyllä vähän järkyttävää katsella itseään peilistä, mutta kyllä tähän tottuu. Ja hiukset ovat onneksi uusiutuva luonnonvara, joten suurta hätää ei ole. Kai tämäkin osaltaan lisää motivaatiota, kun ei voi piiloittaa kaksoisleukaansa enää hiuksien taakse, haha.

Liikkuminen ei ole tosiaan juurikaan tuottanut ongelmia ja tältä näyttääkin tilanne tällä viikolla:

ma: kävely 1h 30min
ti: tanssiteema alkeet: waacking & disco 1h
ke: kävely 45min, venyttely 40min
to: kuntosali 30min, bodybalance 50min, kävely 30min
pe: kuntosali 55min, crosstrainer 30min
la: -
su: -

Yhteensä 7 tuntia ja 10 minuuttia.

Olen ihan tyytyväinen tähän. Viikonloppu meni huiliessa, ja sekin on ihan okei. Välillä on otettava rennommin. :)

10 kommenttia:

 1. oi kun uus tukka näyttää mielettömän hyvältä! :) sopii!

  VastaaPoista
 2. Tuttu tunne, että aina välillä sitä motivaatiota saa hakee kissojen ja koirien kanssa. Onneksi yleensä kevään tulo tuo lisätsemppiä, toivottavasti sinullekin. Sun uusi kampaus on muuten tosi onnistunut, kasvotkin näyttää hoikemmilta ja pirteiltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, uskon kevään ja kesän parantavan huimasti motivaatiota. :) Ja kiitos paljon!

   Poista
 3. Sopii tosi hyvin uus hiusmalli, tuo sun kasvot jotenkin paremmin esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! jonkin aikaa kesti tottua tähän, mutta nykyään olen itsekin tosi tyytyväinen :)

   Poista