maanantai 19. maaliskuuta 2012

Suunta kohti parempaa.
Ensimmäinen askel kohti muutosta. Päätin jälleen alkaa kirjaamaan kiloklubiin syömiseni, koska se on taas vähän jäänyt... Ja niin tulen tekemään joka päivä. Näin ensimmäisen viikon ajattelin syödä niin kuin olen nyt muutaman viikonkin syönyt, jotta näen konkreettisesti missä on vika. Sen jälkeen voin paneutua ongelmakohtiin paremmin. Toinen mihin aion kiinnittää erityistä huomiota on se veden juominen. En oo ikinä oppinut sitä kunnolla. Siinä olkoon tälle viikolle haastetta. Juo tarpeeksi vettä. 


Eiköhän näillä pienillä muutoksilla pääse alkuun.

6 kommenttia:

 1. Erittäin hyvä ja tärkeä haaste! Askel askeleelta...!! :)

  VastaaPoista
 2. Heippa!
  Vierailen täällä luonasi ensimmäistä kertaa ja taidan tulla toistekkin! Hatun noston arvoinen juttu tuo "tervettä ja tuskallisen hidasta kulkua kohti parempia mittoja". Itse tällä hetkellä näännytän, tai ei oikeistaan tunnu siltä, mutta mun kohdalla taisi olla ainoa keino millä saan "syömiskierteen" jotenkin loppumaan.
  Tuo veden juominen on mulla aina ollut ongelma, mutta nyt menee jo aika hyvin 1,5litraa päivässä.
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vain uudestaankin! :)

   Blogin perustaminen oli oikeastaan vastareaktio sellaisille teinityttöjen blogeille, joissa nämä tytöt käyttivät ties mitä konsteja kuihduttaakseen jo ennestään laihaa olemustaan, syömällä vain muutamia satoja kaloreita päivässä. Minusta se oli jotenkin hassua, kun ihan terveellisestikin pystyy tiputtamaan painoa. Pussikuurien käytön kyllä ymmärrän, nopeasti syntyvät tulokset takuulla motivoivat. Itse olen vain niin nautiskelija, että muuttuisin vain kärttyisäksi munapääksi, jos joutuisin hirveästi pihistelemään. Repsahduksiakin tulisi paljon enemmän!

   Tsemppiä sullekin omaan projektiisi! :)

   Poista
 3. Itsellä kans ongelmana tuo veden juominen ja juurikin siis liian vähäinen veden saanti. Nyt olen tosin töissä saanut itseni jollain mystisellä tavalla juomaan enemmän, menee jopa puolen litran pullo päivän mittaan, kun aiemmin saattoi mennä koko päivän ilman muuta vettä kuin ruokailun yhteydessä pari hörppyä ja illalla kotona sitten lasi maitoa ruokaillessa. Vitsit olen ylpeä itsestäni :D Miten sulla on tämä veden juominen lähtenyt käyntiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka päivä meni tosi hyvin ja toinenkin, mutta nyt kun tulin kipeäksi niin jotenkin ei vaan oo vesi maistunut, mielummin on juonut ihan teetä tai (light) limsaa. Nyt kun on olo jo vähän parempi, eikä kurkkukaan oo enää kippee, niin täytyy taas pistää haaste uudelleen toteutukseen. :>

   Poista