keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kuudes.

Nyt on kaiketi syytä hymyyn. Medianäkyvyyden ja viestintäpalvelujen asiantuntija Cision listaa kuukausittain eri aihealueilta suosituimmat blogit. Maaliskuun 2012 aiheena oli painonhallinta.

Painonhallintablogien top 10 -lista Suomessa maaliskuussa 2012 

 Siellähän sitä ollaan, kuudennella sijalla. Ihmetys on suuri, mutta kiitos kuuluu ehdottomasti kaikille teille, jotka blogiani luette ja seuraatte. Oon niin iloinen ja onnellinen tästä, vaikka en ihan koekaan ansaitsevani päästä tuolle listalle. Jos itse saisin päättää, niin mielestäni te kaikki ihanat painonhallintabloggaajat kuuluisitte päästä mukaan listaukseen.

Tämä antanee vähän lisämotivaatiota ja -potkua omaankin projektiin. Kun on tällaista tunnustusta saanut, niin ei voi vaan mitenkään jättää leikkiä kesken tai olla onnistumatta. Pakko on syntyä jotain konkreettista näyttöä! Ja tällä hetkellä tiedän, että syntyykin. Vaikka eilinen ravitsemusterapeutin tapaaminen ei juuri antanutkaan mitään uutta, olen silti toiveikas kevään suhteen. Tunnen aivan uudenlaisen motivaation kehittyvän mielessäni ja olen valmis. Olen valmis tekemään kaikkeni ja antamaan enemmän kuin olen hetkeen antanut. Ja siitä kiitos kuuluu ehdottomasti teille, lukijani. Ilman teitä olisin luovuttanut jo kauan sitten. Kiitos tuestanne. :)

4 kommenttia:

 1. Ihan ansiosta sinä tuolla listalla olet :) Kiitos itsellesi! Kevät antaa muuten ihanan motivaatioboostin :)

  VastaaPoista
 2. Ooooo, hienoa! Jatka samaa rataa! ;)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno juttu! Onnea sijoituksestasi ja jatka samaan tapaan eteenpäin!

  Ja onnittelut myös TEV- paikasta, niistä usein poikii kaikkea kivaa uutta ja mahdollinen työpaikkakin.

  VastaaPoista