perjantai 23. maaliskuuta 2012

Sairaspäivä numero 2.Näin vietin aikaani eilen.

Tää kipeily alkaa käydä aika tylsäksi. Näiden kolmen (telkkarin, puhelimen ja läppärin) ruudun tuijottaminen alkaa käydä tylsäksi. Tällä samalla sohvalla nököttäminen alkaa käydä tylsäksi. Vaikka olo on jo hitusen kohentunut, niin räkäpaperia kuluu tuhottoman paljon edelleen. Tuntuu kurjalta vain olla paikoillaan, kun paljon mielummin olisi salilla hikoilemassa. Mutta ei auta. Aamulla uskaltauduin käydä lähikaupassa 300 metrin päässä ja sekin reissu meinasi ottaa koville. Parempi siis vaan levätä, levätä ja levätä, kunnes sykkeet ei enää kohoa korkeuksiin pelkästä vessaan kävelemisestä, hah. 

Mies oli ihana eilen, se siivosi koko kämpän (pyytämättä!), kävi kaupassa ja teki ruokaa. Itse vain nökötin sohvalla teemuki kädessä. Yksi juttu vain... Mokoma mieheke toi kaupasta suklaalevyn minulle, koska halusi piristää ja samalla vähän hyvittää siitä, että joutui tänä aamuna lähtemään itse reissuun. Voiko sellaisesta olla toiselle vihainen? Ja suklaa taitaakin olla ainoa mikä menee alas tällä hetkellä, teekin alkaa jo pursuta korvista ulos. Jos jostain voin olla vähän ylpeä, niin en tuhonnut levyä kerralla. Sitä on vieläkin jäljellä ihan mukavasti. Vuosi sitten olisin syönyt sen heti kerralla.

Täällä sitä siis nökötetään kahdestaan Leelo-kissan kanssa. Leelo vetää sikeitä jalkojeni päällä ja itse mietin, minkä leffan voisin katsoa illan päälle. Ehdotuksia? Oon avoin vähän kaikelle, paitsi kauhulle. Ehkä tilanne kaipaisi jotain kepeää ja romanttista. Jotain missä on onnellinen loppu.


3 kommenttia:

 1. Itse kun vietin viikon sohvan pohjalla tylsistyen, päädyin katsommaan yllättäen (not) boksilta kaikki "omat" ohjelmani ja elokuvani pois. Sieltä löytyi myös Lupaus, elokuva lotista. Voin suositella, vaikkakaan se ei tainnut olla siinä kunnossa (kipeänä itkeä tihrustan vähän kaikelle, ensin huonolle ololle mutta kun päivät kuluvat, sille että on saakutin tylsää maata vain sohvalla) fiksu veto. Kamalan päänsäryn siitä sain kun itkin niin paljon ja samalla kuumekin nousi, mutta silti suosittelen. Haluan sen omaan hyllyyn ja katson Itsenäisyyspäivänä Tuntemattoman sotilaan sijaan. Näin ainakin suunnittelin ;)

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Harmi, ettei meillä ole nauhottavaa boksia. :( Mutta löysin youtubesta Muumeja! Joten niitä on tullut katseltua, vaikka tää ruutujen tuijottaminen alkaa jo tympiä. Tekisi mieli lähteä ulos, nähdä ihmisiä, liikkua! Pakko kai silti yrittää levätä, kun kerrankin voi, eikä ole mitään hölmöjä velvoitteita.

  Ja joo, oon kyllä itse myös herkkä, ettei ehkä mitkään kovin tunteita herättävät elokuvat tai ohjelmat sopisi tähän hetkeen. Sellaisia kyllä on vaikea löytää, koska voin tietyssä mielentilassa porata mille tahansa! :D

  VastaaPoista
 3. Avokki välillä kiusaa ja saa mut jopa surkuttelemaan hämähäkkiä! Vihaan siis niitä ötököitä, kylmät väreet on taatut jos niistä puhutaan! Eli joo, ehkä itken helposti kans :D

  VastaaPoista