torstai 22. maaliskuuta 2012

Kevätflunssa.

(kuva: weheartit.com)

Kuinka tyypillistä, että juuri kun hommat alkoivat sujumaan selvästi paremmin, iskee flunssa päälle? Hoh-hei. Eilen illalla alkoi kurkku kipeytyä ja yöllä en saanut sen takia juuri nukuttuakaan. Heräilin jatkuvasti katsomaan kelloa, että joko voisin nousta ylös, koska nukkuminen kipeällä kurkulla tuntui jokseenkin sietämättömältä. Lopulta nousinkin joskus seitsemän aikaan. Tänä aamuna kurkkukivun lisäksi kuvioihin astui myös räkätauti, enkä ihmettelisi vaikka lämpöäkin olisi jonkin verran. Suunniteltu salireissu siirtynee siis parilla päivällä. Tänään aion vain kääriytyä kissavilttiin, juoda litroittain teetä ja levätä. Liian usein pitkitän flunssiani, kun en vain osaa olla aloillaan silloin kun pitäisi. Ei, en anna itselleni lupaa siivota, vaikka kämppä sitä kaipaisikin. Enkä lähde edes kauppaan hössöttämään. Pysyn vaan aloillani, annan miehen hoitaa asiat ja toivon, että tää tauti menee nopeasti ohi.

Oon selkeästi tunnesyöppö, kun tällaisen tilanteen yllättäessä mieli alkaa heti haaveilemaan, mitä kaikkea voisin syödä lohduttaakseni itseäni. Kaikkien sipsien, limsan ja suklaan sijaan taidan kuitenkin pyytää miestä tuomaan kaupasta hedelmiä ja terveellisiä herkkuja. Paremmin kai kehokin toipuu, kun saa vitamiineja ja hivenaineita, sellaisen hötön sijasta.

Lopuksi voisin vielä mainostaa, että liityin tässä aikani kuluksi Twitteriin, vaikka joskus pidinkin sitä vähän turhana. Sieltä minut kuitenkin löytää, mikäli jotakuta kiinnostaa. :)

10 kommenttia:

 1. Voihan räkä! Pikaista paranemista. Kokeilin tässä kerran ihan piruuttani, kun flunssa iski ja oli mahdollisuus, levätä ihan totaalisesti. Ja kuinka ollakaan, flunssa oli lähes poissa kahden lepopäivän jälkeen. Voi että, kun sitä pystyisi ja saisi itsensä lepäämään, kun tauti iskee, niin ei tarvisi viikkotolkulla kulkea puolikuntoisena. Erittäin hyvä valinta siis tuo lepo tähän väliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä huomaa jo nyt, että tää lepo on auttanut jonkin verran. Olo on jo paljon parempi, kuin vaikka torstaina. Ehkä vielä muutaman päivän ottaa, mutta kaikessa rauhassa kun on, nii eiköhän tää tästä. :)

   Poista
 2. Voihan räkä!
  Jos tahdot nopeasti eroon flunssasta voisit kokeilla keittää 2-3 litraa vettä, samassa kattilassa keität yhden inkiväärin. Juot illan aikana 2-3litraa ei niin hyvää inkiväärijuomaa ja hups, voi olla että huomenna ei flunssa enää kiusaa! Hiki lentää, mutta silti olisi hyvä juoda niin paljon kun vaan pystyt!
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Täytyy kokeilla jossain vaiheessa, nyt meni vähän ohi, kun en muistanut kaupasta ostaa inkivääriä. :<

   Poista
 3. Pikaista paranemista! Minä olen todellakin "paras" neuvomaan, mutta lepäile rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tää lepäily on selkeästi jo hieman auttanut. :) Parempaan päin, parempaan päin.

   Poista
 4. Sinulle on tunnustus :) Ei tarvitse välttämättä tehdä siitä postausta, mutta halusin kuitenkin mainita sinut!
  http://itsnowalkinthepark.blogspot.com/2012/03/tunnustuksia.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, kiitos Takkunen. Arvostan tätä paljon! Oonkin vähän huono tekemään noita, mikä kyllä vähän hävettää... Yritän silti jossain vaiheessa katsoa, jos ehtisin paneutua aiheeseen. :)

   Poista
 5. Pikaista paranemista ja parempaa vointia! Toivottavasti viikonloppuna paistaisi aurinko ja piristäisi flunssan uuvuttamaa elimistöä ja mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kauniisti on lunta tänään sadellut, mutta täytyy toivoa jos huomenna paistaisi aurinko ja veisi loputkin tästä flunssasta mukanaan. :)

   Poista