torstai 16. elokuuta 2012

I ä i syys

Kulutin juuri tunnin selaillen weheartit.comista inspiroivia kuvia. Tällä hetkellä minua inspiroi eniten syksy. Ajatukseni ovat jo syksyssä - ja uudessa alussa. Uskon, että elämässä alkaa aivan uusi luku, menestyksekäs luku. Sellainen, jossa päähenkilö voittaa vaikeudet pystyssä päin ja menee läpi vaikka harmaan kiven. Sellainen, jossa onni koostuu pienistä asioista. Sellainen, joka saa taas uskomaan elämään ja sen kantavaan voimaan. En muista milloin olisin viimeksi odottanut näin paljon syksyä. Uskon tosiaan, että tämä syksy tulee olemaan hyvin merkittävä - minulla on vain sellainen tunne. Ehkä se voi olla vain kuvitelmaa, ehkä tulen putoamaan kovaa ja korkealta. Tällä hetkellä olo on kuitenkin lähes voittamaton. Leijailen jossain korkealla ja tekisi mieli vain huutaa koko maailmalle, kuinka onnellinen olen.

Asiat loksahtelevat paikoilleen. Syksy tuo jotain uutta ja jännittävää sellaisen tilalle, joka on aiheuttanut paljon ylimääräisiä paineita ja huonoa oloa. Tuntuu vapauttavalta, kun oikeasti voi jättää sellaisen asian taakseen aivan tyystin. Tuntuu hyvältä ymmärtää, ettei huonoihin tilanteisiin tarvitse jäädä. Asioille voi yleensä tehdä jotain, onneksi myös tässä tilanteessa. Jotain parempaa voi hyvinkin odottaa nurkan takana. 

Voi elämä. Olen tällä hetkellä aika onnellinen ja toiveikas tulevan suhteen.

Oon ollut pari päivää toipilaana vatsamyrskyn takia. Kuumetta ja mahakipua ja sen sellaista, yksityiskohtiin liiemmin paneutumatta. Onneksi olo alkaa pikkuhiljaa helpottaa, ehdin jo nimittäin pelästyä, että tuleva minilomamme jää väliin. Mieheni kielsi minua puhumasta määränpäästämme, mutta sen verran voin paljastaa, että lauantaina on tiedossa 17 kilometrin päivävaellus (jos sitä vaellukseksi voi sanoa) kauniissa maisemissa. Aijjettä, en malta odottaa! Luultavasti paljastan kohteen myöhemmin ja ajattelin ottaa myös kameran mukaan. Katsotaan jos saisin kuvia blogiinkin asti jossain vaiheessa.

Viime aikaiset postaukset ovat menneet lähinnä fiilistelyyn. Pahoittelut, jos se jotakuta häiritsee. Ehkä lähipäivinä saan kirjoitettua jotain oikeaakin asiaa. Loppuun haluaisin vielä muistuttaa lähestyvästä blogimiitistä! Se on Tampereella sunnuntaina 2.9. ja sinne ovat tervetulleita ihan kaikki kiinnostuneet. Lisätietoa ihanan Quantinan blogissa ja facebook-ryhmässä.

2 kommenttia:

 1. Ihanaa blogimiittiä kaikille sinne osallistuville! Itsekin haluaisin olla niin mukana, mutta kahdessa paikassa kun ei vaan voi olla samanaikaisesti :D

  Ja sinulle ja miehellesi ihanaa minilomaa!!!
  Ja myös sitä alkavaa syksyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :) Harmi, ettet pääse tällä kertaa mukaan!

   Poista