perjantai 17. elokuuta 2012

Päivän asu. Monilla on varmaan sellaisia luottovaatteita, jotka toimii (tai ainakin menettelee) huonoinakin päivinä. Itsekin olen onneksi tämmöisen löytänyt, nimittäin kuvassakin näkyvä sininen, pilkullinen hame, jota migreenihameeksikin on nimitetty. Omat huonot vaatepäiväni se pelastaa lähes aina, vaikka poikkeuksiakin on. Ostin hameen ystävältäni eurolla ja siitä lähtien se on ollut yksi lemppareistani. Siihen kun yhdistää sukkikset (tässä tapauksessa kirkkaansiniset!), tennarit ja jonkun yksinkertaisen paidan, niin jo on heti mukavampi olla. Hame on siitä hyvä, että se asettuu vyötärölleni sopivasti korostaen sitä, kuitenkin samalla peittäen vatsan ja valtaisan pyllyn, jotka ovat yksiä ongelmakohdistani.
     Hattua käytän aika harvoin, vaikka kyseiseen kokonaisuuteen se sopiikin mielestäni aika hyvin. Kuvassakin näkyvä yksilö taitaa tosin olla tiensä päässä - mutta hyvin se on tarkoitustaan palvellut. Ostin sen Tukholman H&M:stä kesähatuksi. Parit kerrat sen päälle on istuttu ja astuttu, joten muoto on alkanut hieman kärsiä kaikesta siitä kolhimisesta. Ehkä on pian aika päästää se menemään.

Minkälaisia luottovaatteita teillä on? Ja kiinnostaako teitä tämmöinen pukeutumisaihe ylipäätään? Ei huolta, että blogistani mitään muotiblogia tulisi, katsokaa nyt tuota peiliposeerausta. Oon näköjään yrittänyt näyttää mahdollisimman paljon jyrsijältä, haha. Aihe kuitenkin kiinnostaa itseäni ja mukava olisi toisinaan jakaa "päivän asuja" tai kuvaa uusista housuista. Oon pistänyt tilaukseen monet treenihousut (ja vähän kaikkea muutakin...), joista toivottavasti löytyy ne oikeat. Puhuin uusista treenipökistä jo reilu kuukausi sitten, mutten vieläkään ole tyydyttäviä vaihtoehtoja löytänyt. Phuuh.

10 kommenttia:

 1. kiinnostaa, kiinnostaa! ^^ ja kiva asu onkin tuo!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa vaihtelua välillä vaatepostauksetkin! Ja minusta ainakin on mielenkiintoista nähdä miten muut hippiäistä isommat pukeutuvat :D

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, blogger-maailmaan siirryttyäni pääsen kommentoimaan näitä sun juttujasikin. Kivoja tällaiset vaatepostaukset. Näyttää tosi mukavalta, en ihmettele, että on lempivaatteesi.

  VastaaPoista
 4. Juu, kyllä kiinnostaa! Ja näytät muuten tosi hyvältä ja pirteältä tuossa asussa. :)

  VastaaPoista