torstai 18. elokuuta 2011

Arpaonnea ja opintomatkoja.

Huh. Opintomatka tehty ja edessänne on väsynyt opiskelija. Matkaan lähdettiin aamulla puoli seitsemältä ja takaisin oltiin puoli yhdeksän aikaan illalla. Päivään mahtui: 

- Monta tuntia autossa istumista
- Nelisen tuntia museoissa, tuomiokirkossa ja näyttelyissä haahuilua
- Kaksi jogurttia ja ruisleipää
- Pähkinöitä
- Lyhyitä unia bussissa
- Märkiä vaatteita, sukkia ja kenkiä
- Palelua
- Subwayn paahtoipaistisubi
- Pasilan jaksoja bussin monitoreista

...ja paljon muuta. Aamu alkoi melko huonosti. Kävelin parin kilsan päähän bussille vesisateessa enkä sateenvarjosta huolimatta selvinnyt kovinkaan kuivana. Sukat ja kengät ja housut olivat miltei litimärät eikä olo ollut bussissa kovinkaan mukava kun tuulettimista puhalsi vain kylmää ilmaa. Kiukutti. Jyväskylä-Tampere väli meni palellessa ja Tampereelta Turkuun lämmitys oli sitten vähän liiankin isolla. No, saipahan ainakin vaatteet kuiviksi lopulta. Turussa tosiaan haahuiltiin reilun neljän tunnin verran museoiden, mielenkiintoisten näyttelyiden ja tuomiokirkon välillä. Reissu kokonaisuudessaan oli ihan mukava, mutta organisointi olisi voinut olla hieman parempi. En pidä valittamisesta, mutta tänään teki mieli päästää muutama ärräpää. No, ainakin koulu oli varannut yllättävän paljon evästä, jogurtit ja ruisleivät sekä meno-, että paluumatkoille! Ennenkuulumatonta. Nälkä ei ainakaan ehtinyt yllättämään ja itseasiassa tuli syötyä melko lailla kalorit täyteen, vaikken oikeastaan edes mitään kovinkaan paheksuttavaa syönyt (ellei paahtopaistisubia lasketa?).

Mutta se siitä. Oikeastaan minun piti tulla kirjoittamaan, miten väsynyt ja nuutunut olo katosi samantien kun kotona huomasin erittäin mukavan yllätyksen sähköpostissani. Olin aiemmin osallistunut Moumoun blogissa arvontaan, jossa pystyi voittamaan kuukauden ilmaiset treenit Jyväskylän Kuntoportissa. Lisäksi palkintoina oli myös 20 kpl  kahden päivän ilmaisia tutustumiskäyntejä kyseiseen kuntokeskukseen. Arvonta sai kuitenkin yllättävän käänteen kun lisäpalkinnot muuttuivatkin kahdesta päivästä kahden (ja yhden) viikon ilmaisiin treeneihin ja jokainen osallistuja voitti jotain. Ja arvatkaapa mitä! En ehkä voittanut pääpalkintoa eli kuukauden ilmaisia treenejä, mutta kahden viikon treenit kylläkin! Oon niin mielissäni! Oon jo katsellut valmiiksi kiinnostavia ryhmäliikuntatunteja, joille voisin osallistua. En malta odottaa, että saan lunastaa palkintoni!

3 kommenttia: