tiistai 30. elokuuta 2011

Kippee.

Kipeilyksihän tämä meni, yllättäen. Sunnuntaina oli viimeinen muuttopäivä ja muutto-osuuden hoidinkin kunnialla läpi, vaikka jo siinä vaiheessa meinasi ajoittain hieman huipata. Loppusiivouksenkin sain aloitettua, mutta siinä vaiheessa kun en enää tahtonut väsymykseltäni pysyä pystyssä, päätin heittää hanskat tiskiin ja lähteä kotiin. Kehnolle ololle löytyikin syy, kun mittasin kuumeen kotona: 38 astetta. Ei ihmekään, että siivoaminen tuntui normaalia raskaammalta. Loppuilta menikin koomaillessa ja palellessa sohvalla peiton alla. Samaa linjaa oon toteuttanut eilen ja vähän tänäänkin, vaikka lepäily jäi tänään valitettavasti hieman vähemmälle. Aamulla oli pakko nousta hoitamaan vanhan kämpän loppusiivous, koska vuokranantaja välttämättä halusi päästä tsekkaamaan asunnon tänään. Voin kertoa, että parin tunnin siivousurakan jälkeen olo ei ollut mitenkään miellyttävä. Ilman siivousurakkaa ja ylimääräistä huhkimista olisin saattanut olla huomenna jo kykenevä menemään kouluun, mutta tän olon perusteella taidan pitää vielä yhden lepopäivän, jonka todellakin pyhitän vain lepäämiselle.

Rankempi liikunta on nyt siis pannassa ainakin muutaman päivän ja ehkä ihan hyvä niin. Viime viikonloppu oli kuitenkin aika rankka keholle - yli kymmenen tuntia muuttamista, kamojen roudaamista ylös ja alas ja ympäriinsä. Siihen lisäksi ne kaksi Killerin liikuntakeskuksella vietettyä tuntia. Voin kertoa, että lihakset olivat aika hiton kipeinä jälkikäteen. En kyllä tiedä, että boostasiko se kuume lihaskipuilua, mutta varsinkin sunnuntai-iltana tuntui, etten pääse edes sohvalta ylös sen takia. Oon myös pohtinut, että onko tää ihan tavallista flunssaa vai kenties kehon tapa kertoa, että nyt mennään vähän liian lujaa? Oon viimeviikkoina liikkunut enemmän kuin koko elämässäni ja muutenkin melkein kaksinkertaisesti omien viikkotavoitteitteni. Nyt olisi varmaan ihan hyvä pitää vähän rauhallisempi viikko, ehkä aloittaa kevyillä kävelylenkeillä kunhan tässä nyt tervehtyy. Kieltämättä hetkittäin tekee tiukkaa pelkästään pysyä paikoillaan, mutta puolikuntoisena ei ole mitään järkeä lähteä rasittamaan itseään liikaa, tulihan se tänään jo huomattua.

Ruokapuoli on mennyt myös aika heikosti. Muuton takia tuli syötyä paljon nouto- ja einesruokia, ja nyt kipeillessäkin on tullut annettua itselleen useammin periksi. M on myös kantanut kaupasta jäätelöä ja vanukkaita, vain koska haluaa piristää minua, ihana. Kaunis ajatus, mutta täytyy kyllä seuraavalla kerralla pyytää sitä tuomaan mielummin vaikka hedelmiä. :D No, vaikka ruokavalio on hetkellisesti kokenutkin pienen taantuman, tiedän sen kohenevan samalla kun vointinikin kohenee. Tällä hetkellä ruokavaliosta nipottaminen ei kuitenkaan ole tärkeysjärjestyksessäni ensimmäisenä. 

Tän päivän syömiset:
- Aamupala: Kalinka -jogurtti
- Päivällinen: Liha-makaronilaatikkoa ja kurkku-tomaatti-feta -salaattia
- Välipalat: Kolme (!!!) maitovanukasta, lasillinen limpparia (...eikä edes mitään lightia.)

Musta tuntuu, että mun päivitykset ovat hirvittävän tylsiä nykyään. Otan edelleen ehdotuksia vastaan, jos on mielessä joitakin aiheita, joista haluaisitte, että kirjoitan enemmän. Yritän jatkossa sisällyttää päivityksiin myös enemmän kuvia, omiakin. Olen vain niin laiska siirtämään niitä kamerasta koneelle!

3 kommenttia:

  1. Ei ole sun päivitykset tylsiä, ei ollenkaan. Mun mielestä kirjoitat jotenkin aidosti fiiliksistäsi :)

    VastaaPoista
  2. "Oon myös pohtinut, että onko tää ihan tavallista flunssaa vai kenties kehon tapa kertoa, että nyt mennään vähän liian lujaa? Oon viimeviikkoina liikkunut enemmän kuin koko elämässäni ja muutenkin melkein kaksinkertaisesti omien viikkotavoitteitteni."

    arvaa mitä! mä ajattelin tota samaa just eilen ennen nukkumaanmenoa. eli nyt, tyttö, iisisti. :)

    mä ainakin oon lukenut ja luen kaikki sun postaukset ja tykkään!

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti vointisi on jo parempi - pikaista tervehtymistä sinulle!

    Sairaana ei todellakaan voi nipottaa ruokavalion suhteen. Useinhan ei tee oikein edes mitään mieli, ja kuitenkin pitäisi jotain syödä.

    Tyylisi kirjoittaa on kiva, joten älä turhaan stressaa kirjoittamisesta :)

    VastaaPoista