sunnuntai 21. elokuuta 2011

Sport maniac strikes again!

Muistanette varmaan, kuinka jokunen aika sitten mainostin, että voitin Moumoun arvonnasta kahden viikon ilmaiset treenit Kuntoportilla. Sovin Kuntoportin asiakasneuvojan kanssa tapaamisen maanantaille reilun viikon päähän, josta nämä kaksi ilmaista viikkoa sitten starttaakin. Tuuli, asiakasneuvoja, lupasi myös esitellä kuntosalin ja opastaa laitteiden käytössä! Aivan uskomatonta. Ja juuri kun muutama päivä sitten harmittelin sitä, että kaipaisin jonkin ammattilaisen apua kuntosalin laitteiden suhteen. Tämä palkinto tuli kuin taivaan lahjana. Oon todella iloinen!

Toinen asia mikä riemastuttaa mua, on se, että pääsen sittenkin Killeri Moves -tapahtumaan, joka järjestetään tulevana lauantaina, 27.8.! Tapahtuma on ilmainen ja tunteja järjestetään klo 11-15, joten kaikki jotka vain kynnelle kykenevät, liittykää ihmeessä joukkoon! Meillä on kyllä muutto nyt samana viikonloppuna, mutta onneksi (vastoin ennakko-olettamustani) aikataulu ei olekaan niin tiukka, ettenkö voisi muutamaksi tunniksi kadota hikoilemaan muunkin kuin muuttolaatikoiden kantamisen pariin. ;)



Paljon liikuntaa siis tiedossa ensiviikolle. Huomenna menen taas aamusta salille ja luultavasti jonain muunakin päivänä myös. Viikonloppuhan oikeastaan menee vain hikoillessa. Muuttoa aloitetaan perjantaina, jatketaan lauantaina ja isoimmat kamat kannetaan sunnuntaina. Ja lauantaina vielä tuonne Killerillekin! Aah. Oon niin mielissäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti