maanantai 8. elokuuta 2011

That's not my name!

Uusi kouluvuosi korkattu alkaneeksi ja yksi (1) huomio (tai oikeastaan toteamus) kerätty. Entinen luokkakaverini sen totesi: "Oot laihtunut", johon hymyillen nyökkäsin. "Kahdeksan kiloa."

Vaikka koulupäivä oli lyhyt, meinasi kotona silti hieman laiskottaa. Menkkakipuilukaan ei yhtään helpottanut asiaa. Onneksi kuitenkin sain itseni lopulta liikkeelle ja tanssimaan. Kunpa jokaisen uuvuttavankin koulupäivän jälkeen jaksaisi tanssia tai lähteä edes kävelylle. Oon suunnitellut ynnääväni kuntosaliharjoittelua koulupäivien keskelle, sillon kun muilla luokkalaisillani on yleisiä aineita. Koska itse oon nämä kurssit jo aiemmin käynyt, mulla tulee luultavasti olemaan melkoisia aukkoja lukujärjestyksessä. Mikäs sen parempaa kuin piipahtaa silloin viereisellä salilla hakemassa vähän lisäenergiaa? Niinpä.

Viikonloppu 26.-28.8. on jotenkin maaginen. Näille päiville olisi tarjolla jos jonkinmoista kiinnostavaa kissanristiäistä, mutta joudun kieltäytymään lähes kaikista, koska muutamme silloin. Ei sillä, olen äärettömän innoissani muuttamisesta ja siitä, että pääsee tästä läävästä pois - mutta miksi juuri tuona viikonloppuna täytyy tapahtua kaikkea kivaa? Eniten ehkä harmittaa, että joudun skippaamaan Killeri Moves -tapahtuman. Lauantaina olisi Killerin liikuntakeskuksella avointen ovien päivä, jolloin sinne pääsisi ilmaiseksi kokeilemaan erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Olin samaisessa tapahtumassa viime keväänä ja menisin mielelläni uudestaan. Siksipä kaikki Jyvässeudun liikkujat, menkää ihmeessä tsekkaamaan Killerin meininkiä! Tietoa aikatauluista löytyy Killerin nettisivulta. Ehkäpä minutkin voi nähdä siellä pyörähtämässä, jos vaan saan sumplittua asiat niin. Hinku ainakin olisi kova.



Tän hetken suosikkikappale!

En tiedä oletteko huomanneet, mutta olen lisäillyt tuonne sivupalkkiin muutaman sivun, jossa kerron mm. hieman itsestäni ja edistymisestäni. Edistymiseen päivitän painoa ja mittoja, vaikkakin ihan uusimmat puuttuvat. Koetan saada tänään aikaiseksi!

PS. Ninnillä on käynnissä arvonta, käykäähän tsekkaamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti