perjantai 26. elokuuta 2011

miinus kymmenen

Hyvät lukijani, 

minulla on ilo kertoa teille, että olen nyt kymmenen kiloa kevyempi, kuin elämäntapamuutosta aloittaessani. Kehostani on kadonnut uskomaton määrä senttejä ja huima määrä kiloja. Vielä on toki paljon kiloja kadotettavanakin, mutta yritän sysätä vaatimattomuuden syrjään hetkeksi ja olla rehellisesti ylpeä itsestäni. Hitto, onhan tämä hienoa ja uskomatonta! Ensinnäkin jo se, miten olen jo miltei neljän kuukauden ajan onnistunut elämään terveellisesti ja lisäämään liikuntaa räjähdysmäisesti, antaa aihetta olla ylpeä itsestään. Olen onnellinen. Tästä on hyvä jatkaa.9 kommenttia:

 1. Ihan mieletöntä ja mielettömän ihanaa :) Hirmuisesti onnea niin pudotetusta kymppikilosta kuin suuresta "senttikadosta"!

  Saat olla syystäkin ylpeä itsestäsi! Ja voit olla varma, että me kaikki olemme sinusta ylpeitä :) Nauti muutoksista ja onnistumisesta! Tsemppiä syksyn haasteisiin!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaa!! Onnittelut minultakin! Itselläni menossa -7,7kg tällä hetkellä, odottaen sunnuntaita kun kuuta nousevaa jos se pyöristyisi -8kg! :D

  Omasta kokemuksesta tiedän ettei se paino lähte työttä ja vaivan näöttä, joten to-del-la-kin saa olla ylpeä. Keep on going girl!! :))

  -E

  VastaaPoista
 3. Onnittelut kympistä!

  VastaaPoista
 4. Ihan hirmuisen paljoisen valtavasti onnea :) ...Ainakin kymmenen kilon eestä onnea!!!!!

  VastaaPoista