maanantai 15. elokuuta 2011

those lazy hazy days

Koulu alkaa pikkuhiljaa vierähtää kunnolla käyntiin, vaikka paljon joudutaan odottelemaan vieläkin. Tänään olikin ehkä ensimmäinen päivä, että kotiin päästyäni vain lysähdin sohvalle väsyneenä. Mielessä kävi kyllä tanssitunti, mutta silmiä painoi sen verran, että päiväunet veivät voiton. Nyt kun olen uniltani herännyt ja katselen meidän muuttolaatikoiden täyttämää olohuonetta, minua alkaa yhtäkkiä jälleen laiskottaa. Pitäisikö tänne muka saada raivattua tilaa, että pystyn tanssimaan? Jos huomenna?

Saa nähdä saanko mitään aikaiseksi. Ehkä lähdenkin kävelylle, ehkä pidän välipäivän. Olen avoin kaikille vaihtoehdoille. Viime viikolla kuitenkin tuli liikuttua ihan mukavasti:

Ma: Tanssi, 1h.
Ti: Aamujumppa, 25 min, venyttely, 10 min. Kävely, 1h 10 min.
Ke: Kuntosali, 55 min. (+ tutustumisiltapäivän seuraleikit, mm. lipunryöstö ja polttopallo)
To: Kuntosali 35 min, crosstrainer 30 min, venyttely 10 min. Kävely 50 min, kirkkoveneellä soutua 45 min.
Pe: Kävely, 45 min.
La: Kävely, 1h.
Su: - lepopäivä.

Ja vaikka tällä hetkellä tuntuukin, ettei ole voimia lähteä edes kauppaan, en heitä toivoa romukoppaan. Loppuviikko menee varmasti paremmin, onhan niin käynyt ennenkin. Täytyy muistaa levätä. 




Vaikka tämä päivä on liikunnallisesti mennytkin hieman pieleen, täytyy silti kehaista. Perjantaina vaaka yllätti iloisesti. Enää kilon päässä sadasta. Uskon, että muuttoon mennessä (26.8.) päästään sataan ja kympitkin paukkuu. Vielä enemmän odotan sitä, että vaaka näyttää kaksinumeroista lukua! En halua asettaa tavoitteita, mutta ei luulisi olevan liian mahdotonta päästä satasen alapuolelle vaikkapa synttäreihini, 11.9. mennessä. Kovasti ainakin yritetään.

5 kommenttia:

  1. Pakko nostaa hattua sun viime viikon liikuntamääristä! Siis vau :)

    VastaaPoista
  2. Mie uskon ainakin, että pääset noihin tavoitteisiin! Aivan varmasti. :)

    VastaaPoista
  3. Hienosti sulla kyllä sujuu, pian tosiaan kaksinumeroinen luku! Tsemppiä myös koulunaloitukseen!

    VastaaPoista
  4. Chubbygirl, tuli kieltämättä melkein ennätyksellinen määrä liikuntaa. :D Ja hassua on, että kun aloitin projektini, mun tavoitteena oli liikkua neljä tuntia viikossa. Nykyään se kuitenkin ylittyy reilusti. Niin se liikunta vaan vie mukanaan. ;)

    Mappe ja Norsuemo, kiitos tsemppaamisesta!

    Ja Takkunen, oon samaa mieltä! :)

    VastaaPoista