keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Ärsytyksiä.

Osa teistä muistanee miten jokunen aika sitten voitin eräästä arvonnasta kaksi ilmaista viikkoa eräässä liikuntakeskuksessa. No, tänään kävin lunastamassa palkintoni ja saavuin sovittuun tapaamiseen. Tämä mies, jonka varsinainen toimenkuva jäi vähän epäselväksi, esitteli minulle tiloja ja hieman kuntosalilaitteitakin. Käynti oli ihan mukava, vaikka mitään uutta tietoa en oikeastaan saanut siitä irti, niinkuin olin toivonut. Loppu oli kuitenkin todella kiusallinen ja epämukava, sillä ennen kuin itse tajusinkaan, tämä mies oli hankkimassa minulle 12 kuukauden sopimusta kyseiselle salille, vaikka en varsinaisesti kiinnostustani moiseen ollut ilmaissut. No, kun mainitsin asiasta, että tahtoisin vielä hieman harkita ja ensin tosiaan tutustua paikkaan kunnolla, mies tuntui melkein loukkaantuvan. Siinä vaiheessa kun vähintään VARTIN verran olin joutunut kuuntelemaan tekopirteää maanittelua, että "etkö nyt kuitenkin" ja "miettisit nyt" ja "miksi ei tehtäisi sopimusta heti", mun teki mieli lähteä paikalta samantien. Jos joudut jankkaamalla jankkaamaan toiselle, etten nyt halua vielä tehdä sopimusta, niin mikä siinä on niin vaikea uskoa? Pahinta oli, että mies sai kieltäytymiseni kuulostamaan siltä kuin en tulisi enää ikinä harrastamaan liikuntaa jos kyseisestä sopimuksesta kieltäydyn. Aivan kuin missään muualla ei voisi liikuntaa harrastaa? Ja jos nyt kieltäydyn, niin tulen olemaan aina ja ikuisesti tämä läski luuseri, joka nyt olen. Jumalauta, AAMEN. Lopulta, kun olin tuhat kertaa sanonut ei, mies älysi lakata jankkaamasta. Mutta siinä vaiheessa ilme oli muuttunut vittumaisen tekomaireaksi, vaikka koko ihmisestä huokui kylmyys. Kun lopulta, ikuisuudelta tuntuneen kohtauksen jälkeen pääsin astumaan ulos salilta, mua vitutti, ärsytti ja ahdisti aivan suunnattomasti. Mun teki mieli huutaa täyttä kurkkua, sillä niin paljon otti päähän. Totta kai se oli ihan odotettavissa, että ne kaksi ilmaista viikkoa ei varmasti tule ilman markkinointia, mutta joku roti siinäkin? Joku roti tuputtamisessa. Ja se, miten loukkaantuneelta mies kuulosti kun en hänen ainutlaatuista tarjousta hyväksynyt. Se, miten huonoksi ja typeräksi hän sai mut tuntemaan itseni.
       No, nyt on ainakin varmaa, etten kyseisessä paikassa tule asioimaan kuin näinä kahtena viikkona, enkä todellakaan tule tekemään jatkosopparia. Tekisi mieli jättää kokonaan menemättä sinne enää, mutta en halua antaa periksi tuollaisen idiootin takia. Asiakaspalautetta lähtee kyllä, kunhan saan nämä kaksi viikkoa hoidettua alta pois.
Treenien jälkeen kurni vatsa melkoisesti, joten päätin pitkästä aikaa valmistaa itselleni smoothien. Käytin smoothiessa niitä keräämiäni puolukoita, bulgarian jogurttia, banaania, maitoa ja hieman hedelmäsokeria tuomaan makeutta. Oli mielettömän hyvää ja ajattelin tehdä toistekin! Puolukoille tulee kyllä siis takuulla käyttöä.

Päätin antaa tälle, vielä nuhan muodossa kituuttelevalle flunssalle kyytiä alkamalla elää normaalisti. Kun ei kuitenkaan ole tarpeeksi kipeä vain makaamaan päivät pitkät, niin kai tää tästä sit katoaa itsestään. Nyt loppui laiskottelu! Kyllähän se tuolla salilla huomasi, että hengästyy edelleen helposti, mutta ei se enää samanlaista heikkoutta aiheuttanut kuin vielä pari päivää sitten. Ehkä tää tästä! Ja tänään on mennyt ruokailutkin ihan hyvin, vaikkakin oon syönyt tosi vähän verrattuna normaaliin päivään. 

Päivän syömiset:
Aamupala: - Kalinka -jogurtti
Välipala: - Omenanmakuinen Paussi -välipalapatukka
Päivällinen: - Tomaatti-jauheliha-kastiketta raastetun porkkanan ja kaalin. sekä fetan kera.
Iltapala: - Puolukka-banaanismoothie

6 kommenttia:

 1. Argh, raivostuttavaa tuollainen. Jos ihminen sanoo ei, niin se on ei.

  VastaaPoista
 2. Olen huomannut ihan saman esim. kauppakeskuksissa, missä liikuntakeskusten "rekrytoijat" käyvät kimppuun (kuin sika limppuun ;) ). Jo pelkästään tuon käytöksen takia, en käy tuollaisilla saleilla. Onneksi "omalla" salilla on käytössä erilaisia 10-kortteja ja kk-kortteja. Ja siellä ei ikinä tuputeta mitään!

  Nyt vaan hillitöntä jumppaamista koko 2vko:a ;)

  VastaaPoista
 3. Huomenta!

  Näin sinusta unta viime yönä. En tunne sinua mistään yhteydestä, luen vain blogiasi, mutta oli hauska "tavata" :D

  terveisin "mitenniin luen liikaa blogeja" :)

  VastaaPoista
 4. paras motto ikinä tuo mitä tuossa kuvassa on! pelasti minunkin huonon päiväni/viikkoni :D

  VastaaPoista
 5. Brego ja Anreea, oli kyllä kieltämättä melkoisen raivostuttavaa. Tekisi todella mieli jättää kokonaan menemättä, pelkkä ajatuskin takaisin joutumisesta ahdistaa. Jos kaikki ihmiset tuolla salilla on tuollaisia korppikotkia, niin en todellakaan haluaisi mennä takaisin. :(

  Anonyymi, onpa hauskaa, että oon päässyt uneesi! :D Toivottavasti oli hyvä uni eikä mikään painajainen!

  Ja Miranda, tuo teksti on kyllä loistava. Huvittaa minua joka kerta kun näen sen. :D

  VastaaPoista
 6. Hei, aloin juuri vasta lukea blogiasi, mutta haluisin lähettää sulle ison voimahalin! :) tollaset tyypit vie todella helposti ilon liikkumisesta, mutta ei auta kuin ajatella että tyyppi on läpimätä, muttei kuitenkaan tarpeeksi voimakas pysäyttääkseen sua. Mutta paljon tsemppia laihdutukseesi, samassa veneessä ollaan! :D

  VastaaPoista